Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Ταπείνωση για τη Γιουνάιτεντ: «Βγάλτε τις φανέλες» (video)

Η Μπράιτον «διέλυσε» με 4-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι θα ολοκληρώσουν τη σεζόν με τη χειρότερη συγκομιδή βαθμών στην Premier League

Η ταπεινωτική ήττα στη νότια ακτή σημαίνει ότι η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ δεν μπορεί πλέον να φτάσει τους 64 βαθμούς που είχε πετύχει την περίοδο 2013/14, καθώς το προτελευταίο παιχνίδι του Γερμανού στην προσωρινή του θητεία έπιασε νέο χαμηλό ρεκόρ.

Μετά από ένα ωραίο χτύπημα του Moises Caicedo στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου (15) προστέθηκαν μετά την ανάπαυλα τα γκολ των Marc Cucurella (48), Pascal Gross (57) και Leandro Trossard (60), καθώς η Brighton, η οποία είχε να κερδίσει εντός έδρας από την Boxing Day, παραμένει σε τροχιά για το υψηλότερο πλασάρισμα στην πρώτη κατηγορία.

Μετά τις ήττες στη Μάντσεστερ Σίτι, την Έβερτον, τη Λίβερπουλ και την Άρσεναλ, η Γιουνάιτεντ έχει πλέον χάσει πέντε διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια της Premier League. Πρόκειται για το μεγαλύτερο σερί από τότε που είχε έξι τέτοιες αναμετρήσεις από τον Δεκέμβριο του 1980 μέχρι τον Μάρτιο του 1981.

Οι φίλαθλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν απογοητευμένοι από την ομάδα τους, και φώναζαν στους ποδοσφαιριστές «You’re not fit to wear the shirt», που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «δεν... κάνετε για να φοράτε αυτή τη φανέλα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...