Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Τελειώνει ο Πάρντιου από τον πάγκο του Άρη

Η ήττα από τον Ιωνικό στη Νεάπολη διώχνει τον Άγγλο προπονητή από τον Άρη

Αθλητισμός

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν ότι Άρης και Άλαν Πάρντιου θα συζητήσουν άμεσα το μέλλον της συνεργασίας τους καθώς το κλίμα είναι βαρύ για τον Βρετανό τεχνικό και δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν ίσως και σήμερα.

Ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας με τον Άλαν Πάρντιου υπάρχει εδώ και τουλάχιστον δύο εβδομάδες και μένει να φανεί ποια θα είναι η τελική απόφαση. Προφανέστατα αυτή θα ληφθεί από τον Θόδωρο Καρυπίδη και δεν αποκλείεται μάλιστα να γίνει άμεσα μια συζήτηση με τον Βρετανό τεχνικό αναλόγως της οποίας θα αποφασιστεί αν θα παραμείνει στη τεχνική ηγεσία ή όχι.

Στον 61χρονο αναγνωρίζεται ότι στο τελευταίο διάστημα κλήθηκε να διαχειριστεί δύσκολες συνθήκες με τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς οι οποίοι προκάλεσαν αλλοίωση του ρόστερ, ειδικά στα παιχνίδια απέναντι σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Από την άλλη πλευρά όμως του καταλογίζουν ότι αντί η ομάδα να κάνει βήματα προόδου, κάνει βήματα προς τα πίσω και κυρίως εκτιμούν ότι απουσιάζει το αγωνιστικό σχέδιο.

Αντικαταστάτης του θα είναι σε πρώτη φάση ο Απόστολος Τερζής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αρνητικός ο Παναθηναϊκός για τελικό στο Πανθεσσαλικό με 4.000 εισιτήρια για κάθε ομάδα

Ο Αχιλλέας Μπέος κατά την αποχώρησή του από την ΕΠΟ τόνισε πως ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε την αρνητική θέση του Παναθηναϊκού για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με 4.000 εισιτήρ...

Φόρτωση άρθρων...