Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Tελικός Champions League: Λίγα εικοσιτετράωρα μακριά από την τιτανομαχία Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Λίβερπουλ προετοιμάζονται για τον τελικό του Champions League, που θα μεταδώσει το Σάββατο το Mega. Οι πάντοτε ικανοί επικοινωνιακά Γιούργκεν Κλοπ και Κάρλο Αντσελότι επιχειρούν με τις δηλώσεις τους, να αποφορτίσουν τους ποδοσφαιριστές

Αθλητισμός

Μετά την απώλεια του πρωταθλήματος από την Σίτι η Λίβερπουλ θα διεκδικήσει το Σάββατο το βράδυ στις 10 το τρόπαιο του Champions League, σε έναν τελικό που θα παρακολουθήσετε ζωντανά από το MEGA. Οι κόκκινοι έχουν κατακτήσει ήδη δυο τίτλους και πάνε για τον τρίτο σε μία σεζόν, που ο Γιούργκεν Κλοπ θεωρεί πετυχημένη ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

«Άμα δεν κατακτήσουμε το Champions League θα είναι μία υπέροχη σεζόν. Αν κατακτήσουμε το Champions League θα είναι μία φανταστική σεζόν. Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που η πλειοψηφία της το έχει κατακτήσει πιθανώς τρεις φορές» δήλωσε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

Απέναντι της η Λίβερπουλ θα βρει μία ομάδα που το Champions League αποτελεί δεύτερη φύση της…την Ρεάλ των 13 κατακτήσεων.

«Πολλοί από τους παίκτες μου, θα παίξουν για πέμπτη φορά σε τελικό. Έτσι θα πρέπει να πάω εγώ στα αποδυτήρια και να μου πουν αυτοί πως θα προετοιμάσω τον τελικό» δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι.

Λίβερπουλ και Ρεάλ έχουν να παρατάξουν συνολικά 19 τρόπαια στο γρασίδι του Σταντ Ντε Φρανς, η δίψα τους όμως για ακόμα έναν ευρωπαϊκό τίτλο παραμένει ακόρεστη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...