Κυριακή
19 Μαΐου 2024

«Τελικός» Ευρώπης στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη στη Λεωφόρο σε ένα από τα πιο κομβικά παιχνίδια της σεζόν για την έξοδο στην Ευρώπη

Αθλητισμός

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Άρη (19:00) στην 6η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League, με τις δυο ομάδες να «καίγονται» για βαθμό ή βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα.

Οι Πράσινοι, που προέρχονται από τη νίκη επί της Λαμίας και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, θέλουν το τρίποντο για να πάρουν ξεκάθαρο προβάδισμα τόσο έναντι των Κίτρινων όσο και έναντι της ΑΕΚ σχετικά με το ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Από την άλλη, ο Άρης, που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, θέλει να φύγει με ένα διπλό, που εφόσον έρθει κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα του εξασφαλίσει την παρουσία στα προκριματικά του Europa Conference League της επόμενης σεζόν.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει τελικά στη διάθεσή του τον Μπρινιόλι που αποθεραπεύτηκε, αλλά θα λείψουν οι Διούδης και Σάρλιγια.

Από την άλλη, ο Χέρμαν Μπούργος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει γεμάτο οπλοστάσιο για την αποψινή αναμέτρηση, καθώς επιστρέφουν οι Σάσα, Ιτούρμπε και Κουέστα, σε ένα από τα πιο κρίσιμα ματς της σεζόν.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Καμαρά, Ιτούρμπε, Σάσα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Ματίγια, Σούντγκρεν, Γκάμα, Πάλμα, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης.

Πιθανές 11άδες:

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Βιγιαφάνιες, Γκατσίνοβιτς, Αϊτόρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης.

Άρης (Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Γκάνεα, Ματίγια, Σάσα, Ντουκουρέ, Ιτούρμπε, Μαντσίνι, Καμαρά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Eurojackpot: Αντίστροφη μέτρηση για την κλήρωση των 63 εκατ. ευρώ – Μέχρι τις 19:00 η κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, καθώς στις 21:00 το δημοφιλές ευρωπαϊκό παιχνίδι μοιράζει 63 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Η κατάθεση ...

Επίσημο: Προπονητής του Παναθηναϊκού ο Κόντης

Ο Φατίχ Τερίμ αποχώρησε και ο Χρήστος Κόντης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και επίσημα για τα δύο εναπομείναντα ματς, με το τριφύλλι να ανακοινώνει την πρόσληψη του. ...

Φόρτωση άρθρων...