Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: H γιορτή πήγε περίπατο - Το χρονικό των θλιβερών επεισοδίων και οι διακοπές

Αθλητισμός

O τελικός Κυπέλλου Ελλάδο έχει αμαυρωθεί από τα σοβαρά επεισόδια. 

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε προβάδισμα απέναντι στον ΠΑΟΚ στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας με πέναλτι του Αϊτόρ στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο πέναλτι υπέπεσε ο Βιεϊρίνια, που στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα χτύπησε τον Βιγιαφάνιες στο κεφάλι.

Τ5

Ο Ισπανός σκόρερ θέλησε να πανηγυρίσει μπροστά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και τραυματίστηκε από ένα αντικείμενο που έπεσε από την κερκίδα του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα ένα κομμάτι τσιμέντου φάνηκε να χτυπάει τον Αϊτόρ στο χέρι τη στιγμή που προσπάθησε να προφυλαχτεί, ενώ πέρασε δίπλα από το κεφάλι του Ιωαννίδη. Ο Λαόθ διέκοψε το παιχνίδι και πήγε στα αποδυτήρια κρατώντας ένα κομμάτι τσιμέντο, αλλά και ένα μπουκάλι νερού.

τ1

Ο Βιεϊρίνια τσακώθηκε με ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ο Λαόθ έφυγε με την πέτρα των οπαδών του ΠΑΟΚ προς τον σκόρερ Αϊτόρ, οι ομάδες είναι στα αποδυτήρια. Διμοιρίες παρατάχθηκαν μπροστά στα δύο πέταλα. Σύμφωνα με πληροφορίες στα αποδυτήρια, υπήρξε τεράστια ένταση με τον ρεπόρτερ της Cosmote TV να λέει στη μετάδοση ότι επενέβη ακόμα και η αστυνομία τους διαπλεκόμενους.

Καθυστέρησε η έναρξη λόγω των δακρυγόνων

Με 32 λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε ο τελικός. Η ένταση που προϋπήρχε τουλάχιστον για μία ώρα ανάμεσα στα ΜΑΤ και τους οπαδούς των δύο ομάδων, κορυφώθηκε δευτερόλεπτα πριν από την (προγραμματισμένη) σέντρα (20:00). Άναψαν φωτιά στις κερκίδες, η αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα και ο Ισπανός διαιτητής Αντόνιο Λαόθ βλέποντας την κατάσταση να τείνει προς περαιτέρω κλιμάκωση μάζεψε… άρον-άρον τους παίκτες στα αποδυτήρια.

Οι ομάδες επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο στις 20:22 και μετά από νέο δεκάλεπτο ζέσταμα, δόθηκε το εναρκτήριο λάκτισμα.

Τ3

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου μέσα στην Πόλη» (video)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε μετά την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε, σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ο οποίος μοίρασε συγχαρητήρια στον Με...

Φόρτωση άρθρων...