Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Θαύμα! Elite Γάλλος διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Και ξαφνικά μόλις κατατέθηκε επίσημο αίτημα στην UEFA για έλευση elite διαιτητών από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, η ΚΕΔ όρισε τον Γάλλο Φρανσουά Λετεσιέ στο ντέρμπι Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ!

Αθλητισμός

Mόλις μία εβδομάδα μετά το επίσημο αίτημα στην UEFA για τον ορισμό elite διαιτητών από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ξαφνικά η ΚΕΔ… κατάφερε να φέρει τον Γάλλο Φρανσουά Λετεσιέ, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά ότι η ΕΠΟ ουδέποτε είχε ζητήσει διαιτητές κατηγορίας elite από το ξεκίνημα της σεζόν.

Φτάσαμε, λοιπόν, αισίως Απρίλιο και ενώ ήδη οδεύουμε στην 3η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος των play-offs για να… αποκατασταθεί η τάξη, με τον ορισμό του Γάλλου Φρανσουά Λετεσιέ στο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (5/4, 21:00). Μάθαμε, δηλαδή, με τον πλέον επίσημο τρόπο πως ούτε κάποιο εμπάργκο είχε επιβληθεί στη χώρα μας από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές λίγκες, ούτε φυσικά ότι ο αριθμός των elite διαιτητών είναι περιορισμένος και δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του ελληνικού πρωταθλήματος!

Βοηθοί του Λετεσιέ (που έρχεται για πρώτη φορά να σφυρίξει σε αγώνα της Super League) θα είναι οι συμπατριώτες του Μινιέ και Ραμονί, ενώ στο VAR θα είναι ο επίσης Γάλλος Πιέρ Ζαλούστ με βοηθό τον Πολυχρόνη Κωσταρά. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Βαγγέλης Μανούχος.

O 33χρονος ρέφερι είχε διευθύνει στο παρελθόν και συγκεκριμένα στις 9/8/2018 το Ολυμπιακός-Λουκέρνη (4-0) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, ενώ στις 5/9/2021 σφύριξε το Κόσοβο-Ελλάδα (1-1) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στο Άρης – Παναθηναϊκός (5/4, 19:30) θα σφυρίξει ο γνώριμος στην Ελλάδα, Τάμας Μπόγκναρ, από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Ο Ούγγρος ρέφερι είχε διευθύνει και πέρυσι, στις 20/3/2022, την αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» που ολοκληρώθηκε ισόπαλη 0-0 για τα playoffs.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μπούζας και Κόμπορ, στο VAR ο Μπάλαζ Μπέρκε με βοηθό τον Βασίλη Νικολακάκη, ενώ τέταρτος θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς.

Τον αγώνα του Βόλου με την ΑΕΚ στο «Πανθεσσαλικό» (5/4, 18:00), θα διευθύνει ο Τάσος Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Μεϊντάνα και Σαρρή, με τους Κουμπαράκη και Μωϋσιάδη στο VAR και τέταρτο τον Γκορτσίλα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...