Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Tι γίνεται με Βιεϊρίνια, Κρέσπο και Μπίσεσβαρ

Ρασβάν Λουτσέσκου και Ζοζέ Μπότο έχουν αποφασίσει ποιοί είναι απαραίτητοι από το υπάρχον ρόστερ για τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας του ΠΑΟΚ

Αθλητισμός
Tags: ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει ήδη τον σχεδιασμό εν όψει της νέας σεζόν, έχοντας πάρει την απόφαση να κρατήσει τέσσερις ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ, που κρίθηκαν απαραίτητοι από τον Ρασβάν Λουτσέσκου και τον Ζοζέ Μπότο.

Ο λόγος για τους τρεις παλιούς, Αντελίνο Βιεϊρίνια, Άνχελ Κρέσπο, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, αλλά και τον Σβαμπ. Πρόκειται για παίκτες που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στον Δικέφαλο του βορρά τα τελευταία χρόνια, με τους «ασπρόμαυρους» να ποντάρουν σε εκείνους και για τη νέα χρονιά.

Μάλιστα, σε κάποιους από αυτούς έχουν ήδη κατατεθεί προτάσεις παραμονής και σε κάποιους άλλους θα κατατεθούν άμεσα, με την ελπίδα να υπάρξει «happy end» σε όλες τις υποθέσεις, καθώς οι Θεσσαλονικείς θέλουν αυτοί τέσσερις ποδοσφαιριστές να αποτελέσουν τη… γέφυρα για τη μετάβαση στην επόμενη μέρα της ομάδας.

Ο Λουτσέσκου έχει δώσει το «πράσινο φως», ο Μπότο είχε θετική εισήγηση και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θα «τρέξει» τις υποθέσεις, με τις εξελίξεις να ανανμένονται σύντομα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...