Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Τη Μαρσέιγ αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά της διοργάνωσης (vid)

Με αισιοδοξία για μια ακόμη πρόκριση, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε στη Μασσαλία, τη Μαρσέιγ για τα προημιτελικά του Europa Conference League. Χθες, σημειώθηκαν επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των 2 ομάδων, με την γαλλική αστυνομία να παρεμβαίνει

Αθλητισμός
Tags: ΠΑΟΚ

Την ευρωπαϊκή υπέρβαση ψάχνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος απόψε στις 10 αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ, στον πρώτο προημιτελικό του Europa Conference League. Ο «δικέφαλος» θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στη Μασσαλία, που θα του δώσει ελπίδες πρόκρισης για τη ρεβάνς της Τούμπας. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, εκτός από τον τραυματία Γιάννη Μιχαηλίδη.

Στις δοκιμές των τελευταίων ημερών, ο Ρουμάνος προπονητής κράτησε κλειστά τα χαρτιά του.

«Είναι άλλο ένα επίτευγμα που πέτυχα με τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να συγκρίνω την προοπτική να παίξω σε έναν ημιτελικό με το νταμπλ ή με άλλες επιτυχίες που είχα την προηγούμενη φορά που δούλεψα σε αυτή την ομάδα», δήλωσε ο Ρασβάν Λουτσέσκου.

Οι φόβοι της ΟΥΕΦΑ για επεισόδια πριν το παιχνίδι, επιβεβαιώθηκαν χτες βράδυ. Εκδρομείς από την Ελλάδα δέχτηκαν επιθέσεις από οπαδούς της Μαρσέιγ και σε αρκετές περιπτώσεις, χρειάστηκε η παρέμβαση της γαλλικής αστυνομίας για να σταματήσουν οι συμπλοκές.

Μία μικρή σύρραξη σημειώθηκε έξω από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η διοικητική αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ. Στις εξέδρες του Βελοντρόμ θα βρεθούν σήμερα περίπου 3.000 φίλοι των «ασπρόμαυρων».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ποιον ασπάστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης όταν πήγε στην εξέδρα που ήταν οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του θριάμβου του Ολυμπιακού κόντρα στην Άστον Βίλα αποθέωσε τους οπαδούς της ομάδας, αλλά και αποθεώθηκε ενώ πήγε σε ένα σημείο της εξέδρας και ε...

Φόρτωση άρθρων...