Την ευρωπαϊκή υπέρβαση ψάχνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος απόψε στις 10 αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ, στον πρώτο προημιτελικό του Europa Conference League. Ο «δικέφαλος» θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στη Μασσαλία, που θα του δώσει ελπίδες πρόκρισης για τη ρεβάνς της Τούμπας. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, εκτός από τον τραυματία Γιάννη Μιχαηλίδη.

Στις δοκιμές των τελευταίων ημερών, ο Ρουμάνος προπονητής κράτησε κλειστά τα χαρτιά του.

«Είναι άλλο ένα επίτευγμα που πέτυχα με τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να συγκρίνω την προοπτική να παίξω σε έναν ημιτελικό με το νταμπλ ή με άλλες επιτυχίες που είχα την προηγούμενη φορά που δούλεψα σε αυτή την ομάδα», δήλωσε ο Ρασβάν Λουτσέσκου.

Οι φόβοι της ΟΥΕΦΑ για επεισόδια πριν το παιχνίδι, επιβεβαιώθηκαν χτες βράδυ. Εκδρομείς από την Ελλάδα δέχτηκαν επιθέσεις από οπαδούς της Μαρσέιγ και σε αρκετές περιπτώσεις, χρειάστηκε η παρέμβαση της γαλλικής αστυνομίας για να σταματήσουν οι συμπλοκές.

Μία μικρή σύρραξη σημειώθηκε έξω από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η διοικητική αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ. Στις εξέδρες του Βελοντρόμ θα βρεθούν σήμερα περίπου 3.000 φίλοι των «ασπρόμαυρων».