Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Τι θα αποφασίσει ο Καρυπίδης για τον επόμενο προπονητή του Άρη

Την περίπτωση ενός υποψήφιου προπονητή για τον Άρη φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει ο Θόδωρος Καρυπίδης, χωρίς να βιάζεται να λάβει την τελική του απόφαση για τον επόμενο τεχνικό της ομάδας

Αθλητισμός
Tags: Άρης

Σε επιλογή από το εξωτερικό φαίνεται πως κατευθύνεται ο Θόδωρος Καρυπίδης μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Άκη Μάντζιο.

Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες για λάτιν τεχνικό, με τον οποίο φέρεται να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ. Ακόμη όμως δεν είναι κάτι σίγουρο.

Οι Θεσσαλονικείς προετοιμάζονται με επικεφαλής τον Τόλη Τερζή ως υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο τους για το προσεχές ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Καρυπίδης έχει συνεχείς επαφές για το θέμα του προπονητή, φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει έναν υποψήφιο προπονητή και δεν αποκλείεται να σημειωθούν άμεσα εξελίξεις.

Ήρθε η ώρα της αλλαγής για τον Άρη και να γυρίσει σελίδα για το φινάλε της σεζόν και την προετοιμασία της επόμενης, με στόχο τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και την ελπίδα η ομάδα να καταφέρει να μπει στα πλέι οφ και να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για την Ευρώπη (εφόσον δεν υπάρχει κάποια ανατροπή στο Κύπελλο Ελλάδας).

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...