Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Την 7η νίκη του πέτυχε ο Παναθηναϊκός – Με τη Μονακό αναμετράται ο Ολυμπιακός (vid)

Την 7η νίκη του στην Euroleague πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας της Μπάγερν με 80-67. Απόψε ο Ολυμπιακός αναμετράται με την Μονακό. Στο ΝΒΑ, οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο επικράτησαν εύκολα των Μπουλς με 126-98, στη μάχη για την 1η θέση της Ανατολικής περιφέρειας

Αθλητισμός
Tags: Euroleague

Δίχως να έχει τίποτα να χάσει ο Παναθηναϊκός έκανε την Μπάγερν… να τα χάσει στο ΟΑΚΑ. Τη στρίμωξε από την αρχή και τη νίκησε στο τέλος με 80-67 παίζοντας καλά, δείχνοντας χαρακτήρα όπου έπρεπε και έχοντας για πρώτους σκόρερ τον Μέικον με 18 και τον Νέντοβιτς με 16 πόντους. Νίκη βάλσαμο για τους πράσινους μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό την περασμένη εβδομάδα, που δεν διαγράφει ωστόσο τη μέτρια φετινή πορεία.

Η Μπάγερν διεκδικεί τη συμμετοχή της στα πλέι οφ της Euroleague ευνοημένη από την αποβολή των τριών ρωσικών ομάδων, όμως για τον προπονητή της δεν είναι αυτό το θέμα.

«Δεν είναι κομψό από τη μεριά μου να σκέφτομαι τη βαθμολογία. Υπάρχουν άνθρωποι που δούλευαν σκληρά και μέσα σε ένα βράδυ έμαθαν ότι δεν μπορούν να ξαναπαίξουν», δήλωσε ο Αντρέα Τρινκιέρι.

Στο ΝΒΑ οι Μπακς μετέτρεψαν το ντέρμπι με τους Μπουλς σε… περίπατο συντρίβοντάς τους στο Μιλγουόκι με 126-98. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε γεμάτη στατιστική με 25 πόντους, 17 ριμπάουντ, 5 ασίστ, αλλά και 9 λάθη.

«Κανείς δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με τις νίκες. Δεν μπορείς να βγαίνεις στο γήπεδο και να λες κάθε φορά ότι θα κερδίσουμε. Είναι αδύνατο. Η προσπάθεια κάθε βραδιά είναι αυτή που μετράει», δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρώτη νίκη στην Formula 1 για τον Νόρις

Ο Λάντο Νόρις πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη Formula 1, στο GP του Μαϊάμι, την οποία και πήρε με μια εξαιρετική εμφάνιση σε συνδυασμό με το… σκριν από το όχημα ασφαλείας.

Φόρτωση άρθρων...