Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Την δεύτερη καλύτερη επίδοσή του στο μήκος πέτυχε ο Μίλτος Τεντόγλου – Πρεμιέρα για Σάκκαρη στο Γουίμπλεντον (vid)

Την δεύτερη καλύτερη επίδοσή του στο μήκος πέτυχε ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8 μέτρα και 32 εκατοστά, πρεμιέρα στο Γουίμπλεντον κάνει σήμερα η Μαρία Σάκαρη με αντίπαλο την Αυστραλή Ζόι Χάβις. Χρυσό μετάλλιο κατάκτησε ο Διονύσης Ξένος στην κατηγορία των 67 κιλών του καράτε στους Μεσογειακούς Αγώνες

Αθλητισμός

Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν το πρόσωπο που έκλεψε την παράσταση, στο Καυταντζόγλειο.

Για χάρη του οι θεατές, μετακινήθηκαν στην κεντρική θύρα, κάτω από τον ήλιο. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης που δεν δυσκολεύτηκε να κατακτήσει την πρώτη θέση, ξεκίνησε με άλμα στα 8.24, ενώ στην τελευταία του προσπάθεια πήδηξε στα 8.32.

«Απίστευτος ήταν ο κόσμος που ήρθε. Η γωνία του σκάμματος εκεί στο μήκος ήταν λες και είναι σε Ολυμπιακούς αγώνες, σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ήταν τίγκα, δεν είχε κενή θέση, απίστευτο», δήλωσε ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ύστερα από ένα συναρπαστικό διήμερο αγώνων, ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής στους άνδρες και διεύρυνε την κυριαρχία του στον κλασικό αθλητισμό.

Πρεμιέρα στο τουρνουά του Γουίμπλεντον κάνει σήμερα η Μαρία Σάκκαρη, που αντιμετωπίζει την Αυστραλή, Ζόι Χάιβς.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την κατάκτηση του τουρνουά της Μαγιόρκας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, κοντράρεται αύριο με τον Ελβετό, Αλεξάντερ Ρίτσαρντ.

«Νομίζω πως πολύς κόσμος αμφέβαλε για το αν μπορώ να παίξω καλά στο γρασίδι. Εγώ ποτέ δεν αμφέβαλλα για τον εαυτό μου», ανέφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Στην Λάρισα, θα συνεχίσει την προετοιμασία της η Εθνική ανδρών ενόψει του αγώνα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία. Στην αποστολή της Γαλανόλευκης θα ενσωματωθεί και ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Χρυσό ήταν το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν. Ο Διονύσης Ξένος κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία των 67 κιλών στο καράτε, κάνοντας ιδανική αρχή για τα ελληνικά χρώματα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...