Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Το buzzer beater του Σλούκα τρέλανε τους Τούρκους! (videos)

Με buzzer beater του Σλούκα, ο Ολυμπιακός νίκησε στην παράταση την Αναντολού Εφές με 87-85 (75-75 κ.δ)

Αθλητισμός

Σλούκας και… τέζα η Εφές!

Με ένα buzzer beater α λά… ΝΒΑ, o Κώστας Σλούκας «ξέρανε» την Αναντολού Εφές στην παράταση και οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη με 87-85 (75-75 κ.δ), για την 26η αγωνιστική της Euroleague. Ο διεθνής γκαρντ ήταν απολαυστικός κόντρα στην τούρκικη ομάδα και έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα με το τρίποντο buzzer beater!

Αυτή ήταν η 14η νίκη του Ολυμπιακού (14-9), με τον Σλούκα να…τρελαίνει τους οπαδούς των Πειραιωτών, αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη και να κρατάει σε τροχιά πλέι οφ τους Ερυθρόλευκους, που ανέβηκαν στην 4η θέση. Ένα ματς για γερά νεύρα, με τον διεθνή γκαρντ να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του, έχοντας 23 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Από κοντά ακολούθησε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ που πέτυχε σημαντικά καλάθια και ολοκλήρωσε το ματς με 19 πόντους, ενώ 16 είχε ο Σάσα Βεζένκοφ (8 ριμπάουντ) και 10 ο Μουσταφά Φαλ (5 ριμπάουντ).

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πώς λειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ τη Μεγάλη Εβδομάδα – Τι αλλάζει στις κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ

Με εορταστικό ωράριο λειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, ενώ με αλλαγές θα διεξαχθούν και οι κληρώσεις των παιχνιδιών ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ

Φόρτωση άρθρων...