Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Το γρηγορότερο χατ-τρικ στην ιστορία του Champions League...

7αρα η Μπάγερν με τον μύθο Λεβαντόφσκι και η προσπάθεια της Ίντερ που δεν ήταν αρκετή

Αθλητισμός

Σε ένα παιχνίδι που αποδείχτηκε... μονόλογος για τους Βαυαρούς, η Μπάγερν Μονάχου διέλυσε με 7-1 τη Ζάλτσμπουργκ και προκρίθηκε πανηγυρικά στους «8» του Champions League, με μυθικό Λεβαντόφσκι!

Με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να πετυχαίνει το γρηγορότερο χατ-τρικ στην ιστορία του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου εμφανίστηκε αδίστακτη κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ, ισοπέδωσε τους Αυστριακούς στην έδρα της (7-1) και προκρίθηκε με εμφατικό τρόπο στα προημιτελικά του Champions League!

Το σύνολο του Γιούλιαν Νάγκελσμαν μετά το ισόπαλο 1-1 του πρώτου ματς, δεν αστειεύτηκε και έκανε φανερό ότι όταν σοβαρευτεί, είναι ασταμάτητη, ενώ με τον Πολωνό στην επίθεση να έχει τέτοια σοκαριστική ικανότητα στο γκολ, μπορεί τα πάντα!

Στο άλλο ματς

Η Ίντερ πήγε για μια τεράστια ανατροπή, προηγήθηκε με γκολάρα του Λαουτάρο στο «Άνφιλντ» αλλά η αποβολή του Σάντσες την άφησε απλά με μία νίκη (0-1) που δεν έφτανε μετά την ήττα με 2-0 στο πρώτο ματς.

Οι «νερατζούρι» δεν μάσησαν από την ήττα με 2-0 στο πρώτο ματς, προηγήθηκαν με τρελή γκολάρα του Λαουτάρο Μαρτίνες, αλλά στα… καπάκια η αποβολή του Σάντσες τους στέρησε το δικαίωμα να διεκδικήσουν την πρόκριση και έμειναν με μια τιμητική νίκη (0-1), με το εισιτήριο της πρόκρισης στα προημιτελικά να πηγαίνει στη Λίβερπουλ.

i

Εξαιρετική ακόμη και με δέκα ποδοσφαιριστές η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι που δεν φοβήθηκε τους «reds» και μπήκε στο χορτάρι για να διεκδικήσει τις πιθανότητές της, με την Λίβερπουλ να έχει τρία δοκάρια και ένα… άχαστο στις καθυστερήσεις, αλλά τελικά να δέχεται μια αναίμακτη ήττα που την έστειλε στους «8».

Κομβική η αποβολή του Σάντσες στο 63’, ενώ η Ίντερ είχε προηγηθεί ένα λεπτό αργότερα…

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θρυλική υποδοχή του Ολυμπιακού μετά την ιστορική νίκη επί της Άστον Βίλα (βίντεο)

Εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να υποδεχτούν τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά τη ...

Φόρτωση άρθρων...