Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Το Μάντσεστερ αποχαιρέτησε τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον (photo+video)

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ξεχώρισε ανάμεσα σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου και μη, που έδωσαν το παρών στον καθεδρικό ναό του Μάντσεστερ για να αποχαιρετήσουν τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον.

Αθλητισμός

Πριν από λίγες μέρες  και σε ηλικία 86 ετών ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον άφησε την τελευταία του πνοή και σήμερα ήταν προγραμματισμένη η επιμνημόσυνη δέηση που έγινε στον καθεδρικό ναό του Μάντσεστερ.

Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε να πει το τελευταίο «αντίο» σε έναν θρύλο του ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα του αγγλικού, ενώ το φέρετρο πέρασε και από το "Ολντ Τράφορντ".

Ο πρωταθλητής Κόσμου το 1966 δέχτηκε όλες τις πρέπουσες τιμές και το παρών έδωσε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, όπως και ο Ντέιβιντ Γκιλ, οι παλαίμαχοι παίκτες Πολ Σκόουλς, Μπράιαν Ρόμπσον, Στιβ Μπρους, Πίτερ Σμάιχελ, Άντι Κόουλ και Άλεξ Στέπνι, όπως και τωρινοί ποδοσφαιριστές των «κόκκινων διαβόλων» όπως οι Μαγκουάιρ, Σο, Έβανς και Χίτον.

Μάλιστα, στο «αντίο» του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον βρέθηκαν οι Αλεξάντερ Τσέφεριν (πρόεδρος UEFA), Θεόδωρος Θεοδωρίδης (γενικός γραμματέας UEFA), ενώ το παρών έδωσε τόσο ο Πρίγκηπας Γουίλιαμς με την ιδιότητα του προέδρου της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, όπως και ο τεχνικός των «τριών λιονταριών», Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...