Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Το μεταγραφικό «μπαμ» της χρονιάς: Επιστροφή Ποντένσε στον Ολυμπιακό

Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός έκανε το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση του Ντάνιελ Ποντένσε, προλαβαίνοντας να δηλώσει τον Πορτογάλο άσο στην ευρωπαϊκή λίστα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Ντάνιελ Ποντένσε, με τον Ολυμπιακό να κάνει μια τεράστια μεταγραφή, καθώς ο Πορτογάλος εξτρέμ επιστρέφει στον Πειραιά.

Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν μάλιστα, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό, να προλάβουν τη χρονική προθεσμία και δήλωσαν τον παίκτη στην ευρωπαϊκή τους λίστα.

Έτσι η μεταγραφή ολοκληρώθηκε, καθώς ο Ποντένσε έχει δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με τους πειραιώτες.  Ο Ολυμπιακός γίνεται παντοδύναμος στις θέσεις των εξτρέμ, όπου πριν από λίγες ώρες είχε αποκτηθεί και Όλα Σολμπάκεν, καθώς έχει πλέον στο ρόστερ του δύο εξαιρετικούς ακραίους επιθετικούς.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν φέρει στην Ελλάδα και τον Στέφαν Γιόβετιτς, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες, με τον Ολυμπιακό να ενισχύεται πάρα πολύ στη μεσοεπιθετική γραμμή, με σπουδαίους παίκτες κορυφαίου επιπέδου.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τον Ολυμπιακό, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να αναφέρεται συχνά πυκνά στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού, με την οποία έζησε μεγάλες στιγμές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...