Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Το πρώτο βήμα για τα play off θέλουν να κάνουν οι ελληνικές ομάδες

Ολυμπιακός-Σλόβαν Μπρατισλάβας, Σλάβια Πράγας-Παναθηναϊκός και Μακάμπι Τελ Αβίβ-Άρης με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr
 

Καθοριστικής σημασίας είναι τα παιχνίδια που δίνουν σήμερα οι τρεις ελληνικές ομάδες στην τρίτη προκριματική φάση των Κυπέλλων Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη στο ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, το οποίο ξεκινά στις 22:00 στο Καραϊσκάκη, ώστε να βάλει τις βάσεις για την πρόκρισή του στα play off του Europa League.

Δύο ώρες νωρίτερα, στις 20:00, αρχίζουν οι εκτός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού και του Άρη, με τη Σλάβια Πράγας και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αντίστοιχα. Στόχος τους είναι να φύγουν αήττητοι από την Τσεχία και το Ισραήλ για να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στα play off του Conference League.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλα τα παιχνίδια του Europa League και του Conference League. 

Οι αναμετρήσεις Ολυμπιακός-Σλόβαν Μπρατισλάβας και Σλάβια Πράγας-Παναθηναϊκός παίζονται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

 

Ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις

 

Καθημερινά το Pamestoixima.gr προσφέρει  και ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για επιλεγμένα παιχνίδια.

 

Δείτε τις προσφορές για τους σημερινούς αγώνες των Κυπέλλων Ευρώπης:

 

  • Ολυμπιακός-Σλόβαν Μπρατισλάβας: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 1-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα– Να σκοράρει ο Γιώργος Μασούρας – Να πετύχει το πρώτο γκολ ο Τικίνιο.  
  • Σλάβια Πράγας-Παναθηναϊκός: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’  – Σκορ 0-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα – Να σκοράρει ο Καρλίτος.
  • Μακάμπι Τελ Αβίβ-Άρης: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’  – Σκορ 0-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα– Να σκοράρει ο Χουάν Ιτούρμπε – Να πετύχει το πρώτο γκολ ο Λουίς Πάλμα.  
  • ΑΕΚ Λάρνακας-Παρτιζάν Βελιγραδίου: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’  – Σκορ 0-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Μπρόντμπι-Βασιλεία: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’  – Σκορ 0-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.

 

Οι προσφορές του Pamestoixima.gr για την Premier League

 

Η ώρα της σέντρας έφτασε στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Αύριο αρχίζουν η Premier League, με τον αγώνα Κρίσταλ Πάλας-Άρσεναλ (22:00), η Bundesliga με το παιχνίδι Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μπάγερν (21:30) και η Ligue 1 με το ματς Λυών-Αζαξιό (22:00).

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσουν τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα το Pamestoixima.gr προσφέρει μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα για τον νικητή τους.

Mε ενισχυμένες αποδόσεις παίζονται σήμερα τα ακόλουθα 3 μακροχρόνια στοιχήματα για την Premier League.

Νικητής διοργάνωσης: Μάντσεστερ Σίτι
Να τερματίσει στους πρώτους 4: Νιούκαστλ
1ος σκόρερ: Έρλινγκ Χάαλαντ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αρνητικός ο Παναθηναϊκός για τελικό στο Πανθεσσαλικό με 4.000 εισιτήρια για κάθε ομάδα

Ο Αχιλλέας Μπέος κατά την αποχώρησή του από την ΕΠΟ τόνισε πως ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε την αρνητική θέση του Παναθηναϊκού για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με 4.000 εισιτήρ...

Παναθηναϊκός: Mετράει επιστροφές και επιλογές για την ενδεκάδα ενόψει ΠΑΟΚ ο Τερίμ

Μετά και την ολοκλήρωση των διεθνών αναμετρήσεων ο Φατίχ Τερίμ περιμένει στο Κορωπί τους διεθνείς ποδοσφαιριστές προκειμένου να τους βάλει ξανά σε κλίμα ντέρμπι! Βασικός ο Γεντβάι ...

Φόρτωση άρθρων...