Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

«Τρίποντο»... παραμονής για τη Λαμία - Επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου

Αθλητισμός

Σημαντικό βήμα για να ανανεώσει την παρουσία της στη Super League πραγματοποίησε η Λαμία, που επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου στο γήπεδο «Αθανάσιος Διάκος» και πανηγύρισε την τρίτη νίκη της στα τέσσερα παιχνίδια των play out. Το γκολ του Βέργου στο 54΄ ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση και έφερε την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη πλευρά, οι «κυανόλευκοι» γνώρισαν την πρώτη ήττα τους στο μίνι πρωτάθλημα, αλλά δεν κινδυνεύουν.

Παρά τη διάθεση που έδειξαν και οι δύο ομάδες, το πρώτο ημίχρονο κύλησε με μόνο μία αξιόλογη φάση για τους γηπεδούχους, στο 20ο λεπτό, όταν ο Μεντίνα υποδέχθηκε τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή, ελίχθηκε ωραία και έκανε το σουτ, το οποίο όμως πέρασε δίπλα από την εστία του Γιαννιώτη. Σε ό,τι αφορά τους Περιστεριώτες, η μοναδική φορά που πλησίασαν με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή ήταν στο 42΄, όταν στο παράλληλο γύρισμα του Κλωναρίδη δεν βρέθηκε συμπαίκτης του στην πορεία της μπάλας.

Στην πρώτη φάση του β΄ ημιχρόνου, ο διαιτητής Παπαδόπουλος υπέδειξε πέναλτι υπέρ της Λαμίας, σε μαρκάρισμα του Χατζηισαϊα στον Μαρτίνεθ, όμως μετά από εξέταση του βίντεο ανακάλεσε την απόφασή του. Οι γηπεδούχοι έδειξαν σαφώς πιο αποφασισμένοι μετά την ανάπαυλα και έφτασαν στο γκολ στο 54΄, με προβολή του Βέργου μετά από σέντρα του Αμπάντα, ενώ στο 59΄ ο Γιαννιώτας έσωσε την εστία του, αποκρούοντας το δυνατό σουτ του Μαρτίνεθ. Η Λαμία διατήρησε τον έλεγχο του παιχνιδιού και δεν απειλήθηκε, ακόμη κι όταν οπισθοχώρησε, ενώ στα τελευταία λεπτά «άγγιξε» σε δύο περιπτώσεις το 2-0, με τον Γιαννιώτη να κάνει μεγάλες επεμβάσεις στα σουτ του Τσούκαλου (86΄) και του Βασιλαντωνόπουλου (93΄).

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...