Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Τρίτος ο Ολυμπιακός, μόνη πρώτη η Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του επί της Βίρτους Μπολόνια βρέθηκε στην τρίτη θέση μέσω τριπλής ισοβαθμίας, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης εκμεταλλεύτηκε την επικράτηση επί της Άλμπα για να μείνει μόνη στην κορυφή

Αθλητισμός

Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός, που έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Βίρτους Μπολόνια με σκορ 85-83 ανεβαίνοντας στο 12-7 στην Ευρωλίγκα

Με αυτή τη νίκη, οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, καθώς ισοβαθμούν με Μονακό και Φενέρμπαχτσεόμως έχουν καλύτερη διαφορά και από τις δύο.

Στα άλλα ματς, η Ρεάλ νίκησε δύσκολα εκτός έδρας την Άλμπα Βερολίνου 84-77, μένοντας μόνη πρώτη στη βαθμολογία με ρεκόρ 13-6!

Στην Κωνσταντινούπολη, η Φενέρ μπορεί να έκανε το ματς θρίλερ όμως τελικά νίκησε με σκορ 79-71 την Μπάγερν Μονάχου, κάνοντας το 2/2 στη «διαβολοβδομάδα» και παραμένοντας σε επαφή με την κορυφή.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας, ο Ερυθρός Αστέρας διέλυσε με σκορ 92-68 τη Μονακό, ανεβαίνοντας στο 10-9 και περιμένοντας ήττα της Ζάλγκιρις ή της Μακάμπι για να πατήσει οκτάδα.

G

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...