Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Τσέλσι – Λίβερπουλ 1-1: Ματσάρα χωρίς νικητή… (video)

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής της Premier League, καθώς Τσέλσι και Λίβερπουλ ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Αθλητισμός

Τσέλσι και Λίβερπουλ πρόσφεραν ματσάρα στην πρεμιέρα της Premier League, αλλά έμειναν στο 1-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Αμφότερες είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη, δεν τις εκμεταλλεύτηκαν όμως και πήραν από έναν βαθμό.

Στο 12′ ο Σαλάχ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της Τσέλσι με τρομερό σουτ και πέντε λεπτά δημιούργησε το γκολ της ομάδας του, με τον Ντίας να κάνει το 0-1 με προβολή.

Στο 30′ ο Σαλάχ βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά καθώς ήταν οφσάιντ και στο 36′ ο Ντισασί έκανε το 1-1 από κοντά σε φάση διαρκείας. Δύο λεπτά μετά μάλιστα οι «μπλε» σκόραραν ξανά, αλλά το όπως και στην περίπτωση της Λίβερπουλ έτσι και εδώ ο Τσίλγουελ ήταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν και πάλι εξαιρετικός, με τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους. Ο Φαν Ντάικ έφτασε πολύ κοντά στο 1-2 στο 49′, η Τσέλσι προσπάθησε από την πλευρά της για το νικητήριο γκολ, αλλά το 1-1 δεν άλλαξε και για έβδομο σερί ματς μεταξύ τους, οι δύο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...