Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Τσέλσι: Μπάτζετ 250 εκατομμυρίων στον Τούχελ με το...καλημέρα

Με «άγριες» διαθέσεις ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη νέα εποχή στην Τσέλσι ο Τοντ Μπόλι!

Αθλητισμός
Tags: Τσέλσι

Μόνο τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν πλέον για να γίνει η οριστική μεταβίβαση της Τσέλσι από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς στην κοινοπραξία του Τοντ Μπόλι.

Μετά την Τσέλσι και η Premier League ανακοίνωσε πως έδωσε την έγκριση για να προχωρήσει η πώληση, κάτι που σημαίνει πως πλέον το μόνο που απομένει είναι να δώσει το «πράσινο» φως και η βρετανική κυβέρνηση, κάτι που σύμφωνα με τους Άγγλους δεν θα αργήσει να γίνει.

Στο στρατόπεδο των «μπλε» έχουν ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζουν το ρόστερ εν όψει της επόμενης σεζόν, καθώς ο Τοντ Μπόλι βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Τόμας Τούχελ. Και μάλιστα, ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχους, έχει ενημερώσει τον Γερμανό πως θα του δώσει ένα πολύ μεγάλο μπάτζετ για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Όπως αναφέρει η Telegraph, ο Μπόλι θα δώσει στον Τούχελ 200 εκατομμύρια λίρες, που αντιστοιχούν (περίπου) σε 250 εκατομμύρια ευρώ! Ο Μπόλι θέλει να ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ και να βοηθήσει τον Τούχελ να φτιάξει μια δυνατή ομάδα, δίνοντας του έτσι ένα πάρα πολύ σημαντικό ποσό με το… καλημέρα!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αρνητικός ο Παναθηναϊκός για τελικό στο Πανθεσσαλικό με 4.000 εισιτήρια για κάθε ομάδα

Ο Αχιλλέας Μπέος κατά την αποχώρησή του από την ΕΠΟ τόνισε πως ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε την αρνητική θέση του Παναθηναϊκού για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με 4.000 εισιτήρ...

Φόρτωση άρθρων...