Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Τσουκαρίτσκι-Ολυμπιακός: Το πλάνο Μαρτίνεθ για την 11άδα

Πως σκέφτεται ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ να παρατάξει τον Ολυμπιακό απόψε (31/8/-21.00-MEGA) στη ρεβάνς για το Europa League απέναντι στην Τσουκαρίτσκι . Οι έμπειροι απόντες

Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (31/8 – 21.00 – MEGA) από την Τσουκαρίτσκι στη ρεβάνς των πλέι οφ του Europa League και θέλει να… εξαργυρώσει το υπέρ του 3-1 από την προηγούμενη εβδομάδα στο Γ.Καραϊσκάκης και να πάρει το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν αποκάλυψε, όπως συνηθίζει εξάλλου, το πλάνο του για την 11άδα. Όμως το έχει ήδη έτοιμο στο μυαλό του και υπάρχουν κάποιες πληροφορίες. Τι λένε αυτές αναφορικά με τον τρόπο που προτίθεται να παίξει ο Ολυμπιακός;

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Πασχαλάκης και στην άμυνα οι Βρουσάι και Ρόντινεϊ στα άκρα και δίδυμο στόπερ οι Ρέτσος και Φρέιρε.

Στη μεσαία γραμμή θα συνθέσουν δίδυμο οι Μαντί Καμαρά και Έσε και στα φτερά θα βρίσκονται οι Φορτούνης και Σκάρπα (ή Μπιέλ). Φορ θα είναι ο Ελ Καμπί και κοντά του σε πιο ελεύθερο ρόλο ο Μασούρας που θα εναλλάσσεται και με τους Σκάρπα (κυρίως αυτόν) και Φορτούνη.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δε μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Κίνι και τον τραυματία Ιμπόρα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...