Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Τζόκοβιτς: Αν δεν εμβολιαστεί, χάνει και το Ρολάν Γκαρός

Μετά το Australian Open, ακόμα ένα τουρνουά τένις κινδυνεύει να χάσει ο Νόβακ Τζόκοβιτς αν δεν κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Συγκρεκριμένα, κινδυνεύει να μείνει εκτός του γαλλικού γκραν σλαμ Ρολάντ Γκαρός. 

Η υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας, Ροξάνα Μαρατσινεάνου, στάθηκε στην υπερψήφιση του πιστοποιητικού εμβολιασμού και στο ότι μόνο με αυτό θα γίνεται η είσοδος σε δημόσια κτίρια και αθλητικούς χώρους. Κάτι σημαίνει ότι το No1 της παγκόσμιας κατάταξης, αν θέλει να διεκδικήσει το 3ο Γαλλικό Όπεν της καριέρας του, θα πρέπει να εμβολιαστεί.

H Ροξάνα Μαρατσινεάνου έγραψε στο λογαριασμό της στο twitter: «Το πιστοποιητικό εμβολιασμού υπερψηφίστηκε. Μόλις τεθεί σε εφαρμογή ο νόμος, θα γίνει υποχρεωτικό για την είσοδο σε δημόσια κτίρια όπου ήδη ζητείται πιστοποιητικό (στάδια, θέατρα) για όλους τους θεατές, τους συμμετέχοντες, Γάλλους ή αλλοδαπούς επαγγελματίες. Ευχαριστώ το αθλητικό κίνημα για τη δουλειά στο να πειστούν οι τελευταίοι, λίγοι ανεμβολίαστοι. Θα εργαστούμε μαζί ώστε να γίνουμε πρέσβεις αυτών των μέτρων σε διεθνές επίπεδο».

Η ανάρτηση της Μαρατσινεάνου:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πώς λειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ τη Μεγάλη Εβδομάδα – Τι αλλάζει στις κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ

Με εορταστικό ωράριο λειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, ενώ με αλλαγές θα διεξαχθούν και οι κληρώσεις των παιχνιδιών ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ

Φόρτωση άρθρων...