Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Βαθμός χρυσάφι για τη Λαμία και άλμα παραμονής - Πίσω στη Super League 2 o Λεβαδειακός!

Αθλητισμός

O Λεβαδειακός κρατούσε τη νίκη στα χέρια του, αλλά ο Τόσιτς με γκολ στο 90+3′ ισοφάρισε σε 1:1 και έριξε τους Βοιωτούς κατηγορία, με την Λαμία να κάνει άλμα παραμονής! 

Η Λαμία με γκολ του Τόσιτς στο 90+3′ έμεινε… ζωντανή στην υπόθεση παραμονή και μάλιστα με αβαντάζ, με το τελικό 1:1 να στέλνει τον Λεβαδειακό πίσω στη Super League 2 την επόμενη χρονιά.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Η Λαμία ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά χωρίς… ουσία, με τον Λεβαδειακό να είναι σωστά τοποθετημένος στο γήπεδο και να ψάχνει την κόντρα. Κεφαλιά του Γερεμέγεφ στο 11′, η μπάλα πέρασε άουτ χωρίς να απειληθεί ο Κοσέλεφ. Ωραία σέντρα από τον Σλίβκα στο 15′, αλλά η κεφαλιά του Μεδίνα πήγε πάνω από τα δοκάρια του Γκροφ. Στο 17′ ο Μεχία έβγαλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Λαμίας, αλλά το σουτ του Βρακά στην κίνηση πήγε δίπλα από την εστία. Ευκαιρία για την ομάδα της Φθιώτιδας στο 22′, με τον Μαρτίνεθ να κάνει το σουτ στην περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Τεράστια ευκαιρία για τη Λαμία με τον Νούνιες στο 28′! Ο Μαρτίνεθ έκλεψε την μπάλα από τον Τσάπρα, έδωσε στον Κοσταρικανό μέσα στην περιοχή, ο οποίος βρέθηκε μόνος του με τον Γκροφ να αποκρούει σωτήρια! Στο 40′ η Λαμία κέρδισε πέναλτι, όταν ο Παζ ανέτρεψε τον Μεντίνα εντός περιοχής. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Γκροφ έπεσε σωστά και απομάκρυνε την μπάλα, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του! Στο 45′ ήταν η σειρά του Λεβαδειακού να κερδίσει πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Τζανδάρη πάνω στον Γιαννιώτα. Ο Νίκας ανέλαβε την εσχάτη των ποινών και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1:0 των φιλοξενούμενων στο 45+1′, που ήταν και το σκορ του πρώτου δραματικού ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τη Λαμία να προσπαθεί να ψάχνει την ισοφάριση και τον Λεβαδειακό να κάνει διαχείρηση του σκορ. Ωραία κομπίνα για την ομάδα της Φθιώτιδας στο 55′, ο Μαρτίνεθ πλάσαρε αλλά ο Γκροφ απέκρουσε ξανά. Αδύναμο σουτ του Τσιλούλη στο 70′, στα χέρια του Γκροφ η μπάλα. Δοκάρι για το Λεβαδειακό στο 76′ και τερά΄στια χαμένη ευκαιρία για το 2:0! Δυνατό σουτ του Σακό με το αριστερό στο 76′, η μπάλα σταμάτησε στην κάθετη δοκό του Κοσέλεφ. Καλή στιγμή για τη Λαμία να φέρει το ματς στα ίσια. Εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, με τον Παπαδόπουλο να πιάνει την κεφαλιά και τον Γκροφ να μπλοκάρει τη μπάλα. Η Λαμία τελικά ισοφάρισε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων! Ο Τόσιτς έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα κόντραρε, άλλαξε λίγο πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 1:1 των γηπεδούχων. Αποτέλεσμα που έριξε τον Λεβαδειακό στη Super League 2 και κράτησε την ομάδα της Φθιώτιδας ζωντανή στην μάχη της παραμονής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αλαφούζος για τη διαιτησία στο Λαμία-ΠΑΟΚ: «Κατσικογιάννης δάσκαλος ή μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς και Στάβρεφ;»

Ο Γιάννης Αλαφούζος σχολίασε με σκωπτικό ύφος τη διαιτησία του Κατσικογιάννη στο Λαμία-ΠΑΟΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίμε ή να γελάμε».

Φόρτωση άρθρων...