Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Βατό ματς για Ολυμπιακό, δοκιμασία για Παναθηναϊκό AKTOR και ντερμπάρα στο Περιστέρι-Tα σενάρια για Final 8

Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 11η αγωνιστική και ο πρώτος γύρος της Stoiximan Basket League

Αθλητισμός

Ο πρώτος γύρος της Stoiximan Basket League ολοκληρώνεται και οι τρεις σημερινές αναμετρήσεις έχουν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Ασφαλώς, ο Ολυμπιακός έχει το πιο βατό έργο αφού υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας, με τον Παναθηναϊκό AKTOR μετά τα δύο... κολλητά διπλά στην Ευρωλίγκα να δοκιμάζεται στην Πάτρα απέναντι στον Προμηθέα. Ενδιάμεσα, υπάρχει το σπουδαίο ματς ανάμεσα σε Περιστέρι bwin και ΑΕΚ Betsson BC.

Tα σενάρια για Final 8

Από τα αποψινά παιχνίδια θα διαμορφωθεί και η τελική κατάταξη του πρώτου γύρου, που θα παίξει ρόλο για το επερχόμενο Final 8. Οι επτά πρώτες ομάδες της βαθμολογίας έχουν «κλειδώσει» και απομένει η νικήτρια του Final 4 του UNICEF Trophy (5-6 Iανουαρίου). 

Στο Final 8 τα ζευγάρια θα είναι 1-8, 2-7, 3-6 και 4-5, αλλά μόνο οι ομάδες στην πρώτη τετράδα έχουν «κλειδωμένο» τον... αριθμό τους. Για το 5-8 θα γίνει κλήρωση για να δούμε ποιον κλειδάριθμο θα πάρει η ομάδα του UNICEF Trophy. Αν για παράδειγμα πάρει το «5», ο πέμπτος της Basket League θα πάρει το «6», ο έκτος το «7» και ο έβδομος το «8». 

Σίγουροι στην πρώτη τετράδα είναι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και Προμηθέας. Αν το Περιστέρι bwin κερδίσει την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ θα είναι τέταρτος, ο Άρης πέμπτος, το Περιστέρι bwin έκτο και η ΑΕΚ έβδομη. Αν η ΑΕΚ νικήσει στο Περιστέρι, τότε θα είναι η ίδια τέταρτη, ο ΠΑΟΚ πέμπτος, ο Άρης έκτος και το Περιστέρι bwin έβδομο.

Ολυμπιακός - Απόλλων Πάτρας (15:00, ΕΡΤ)

Περιστέρι bwin - ΑΕΚ Betsson BC (17:15, ΕΡΤ)

Προμηθέας Πατρών – Παναθηναϊκός AKTOR (20:15, ΕΡΤ)

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...