Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν Μονάχου 0-4: Ο Κέιν πήρε το όπλο του – Γκολ και ασίστ στο ντεμπούτο του (video)

Πρεμιέρα με «τεσσάρα» για την Μπάγερν στην έδρα της Βέρντερ, με τον Χάρι Κέιν να έχει «κέφια», καθώς είχε γκολ και ασίστ στο ντεμπούτο του στην Bundedsliga

Αθλητισμός

Με το… «καλησπέρα» ο Χάρι Κέιν έδειξε τις ικανότητες του στην Bundesliga, καθώς στο ντεμπούτο του ο Άγγλος φορ φρόντισε να συστηθεί στις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας γκολ (0-2, 74′) αφού πρώτα είχε φροντίσει (ασίστ) ο Λιρόι Σανέ να ανοίξει το σκορ (0-1, 4′) για την Μπάγερν από νωρίς, ώστε οι «Βαυαροί» να φτάσουν στο τελικό 0-4 απέναντι στην Βέρντερ, στην πρεμιέρα του Γερμανικού πρωταθλήματος.

Το να ξεκινήσουν με νίκη τη Bundesliga ήταν ζήτημα επιτακτικής ανάγκης, καθώς έτσι άφησαν πίσω τους μια και καλή την οδυνηρή ήττα (3-0) που γνώρισαν στον τελικό του Super Cup Γερμανίας από την Λειψία.

Ο Χάρι Κέιν ξεκίνησε για πρώτη φορά στην βασική ενδεκάδα της Μπάγερν και φρόντισε η ομάδα του να ανοίξει από νωρίς το σκορ στην αναμέτρηση.

Έτσι, μόλις στο 4ο λεπτό ο Άγγλος έβγαλε με μια επαφή τον Σανέ στο τετ-α-τετ κι ο Γερμανός δεν λάθεψε για να «γράψει» το πρώτο γκολ της σεζόν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...