Τετάρτη
22 Μαΐου 2024

Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού της 21ης Μαΐου

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Λαμία-Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν απόψε στους επαναληπτικούς ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος, διεκδικώντας την πρόκριση τους στον τελικό της διοργάνωσης. Στην Αγγλία, η ιστορική Νόττιγχαμ Φόρεστ ελπίζει βάσιμα στην επιστροφή της στην Premier League, μετά και την νίκη της επί της Φούλαμ

Αθλητισμός

Ημέρα… τελικού Κυπέλλου Ελλάδος η σημερινή, καθώς το βράδυ θα γνωρίζουμε πιο θα είναι το ζευγάρι που θα διεκδικήσει το τρόπαιο στις 21 Μαΐου.

Στο σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ λύνουν τις διαφορές τους στις 20:00 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, στον επαναληπτικό ημιτελικό του 0-0 της Τούμπας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε βίντεο στους παίκτες του για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί ο Δικέφαλος, ζήτησε μόνο νίκη και πρόκριση και ετοιμάζει τον Παπ Αμπού Σισέ για την 11άδα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου από την άλλη δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος ωστόσο ταξίδεψε με την ομάδα του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, προς ψυχολογική ενίσχυση του συνόλου.

Στον έτερο ημιτελικό, η Λαμία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 18:00. Οι Πράσινοι, που ταξίδεψαν χωρίς Κουρμπέλη, Μακέντα και Πούγγουρα στη Φθιώτιδα θέλουν να εκμεταλλευτούν το προβάδισμα με 1-0 από το πρώτο ματς παιχνίδι, ενώ οι οι γηπεδούχοι να… ψάχνουν την έκπληξη, αλλά παράλληλα έχουν και πολλές απουσίες, καθώς ο Φέστα δεν έχει στη διάθεσή του Βύντρα, Γκαραβέλη, Μαρτίνεθ, Αντέτζο, Αραμπούλι, Βέλλιο και Τσούκαλο.

Στον διεθνή χώρα, τώρα, η Νότιγχαμ Φόρεστ τρελαίνει κόσμο στην Αγγλία. Με γκολ του Ζινκερνάγκελ στο 15ο λεπτό επικράτησε 1-0 της πρωτοπόρου Φούλαμ στο Λονδίνο, έφτασε τους 76 βαθμούς, κλείδωσε την παρουσία της στα πλέι οφ ανόδου, πλησίασε στους 3 βαθμούς τη 2η Μπόρνμουθ και διεκδικεί με αξιώσεις την απευθείας επιστροφή στην Premier League μετά από 23 χρόνια!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...