Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Βίντεο: 7χρονος πήρε το Kia Sportage και έκανε... βόλτες

Δεν πήγε καλά αυτό: Τουλάχιστον φόρεσε την ζώνη του πριν ξεκινήσει και μετά -εύλογα- θα πέρναγε στο αντίθετο ρεύμα

Αυτοκίνητο
Tags: κια

Αγαπητοί γονείς ακολουθεί ένα βίντεο που δείχνει γιατί πρέπει α) να ξυπνάμε πιο νωρίς από τα παιδιά μας, β) να κρύβουμε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και γ) να δίνουμε το καλό παράδειγμα -και σε σχέση με την οδική ασφάλεια. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πώς ένας 7χρονος πήρε το Kia Sportage των γονιών του και προκάλεσε μικρό ατύχημα.

Πώς έγινε και ένας 7χρονος πήρε το οικογενειακό αυτοκίνητο

Ήταν ένα πρωϊνό στo Middletοwn του Ohio και 7χρονος Daniel Wittenbach μόλις είχε ξυπνήσει -πριν από τους γονείς του- με μεγάλες προσδοκίες. Αποφάσισε να αδράξει την μέρα με έναν τρόπο διαφορετικό σε σχέση με τον μέσο 7χρονο και δεν πήρε το ποδήλατό του για μια πρωϊνή βόλτα. Από καιρό είχε βάλει στο μάτι το κόκκινο οικογενειακό Kia Sportage. Ο Daniel βρήκε τα κλειδιά, μπήκε στο αυτοκίνητο, έβαλε ζώνη -προς τιμήν του και προς τιμή των γονιών του- και ξεκίνησε για μέρα τελείως διαφορετική από τις άλλες.

Όπως ήταν αναμενόμενο δεν γνώριζε -και δεν γνωρίζει- τίποτα για τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας, και μπήκε αντίθετα σε έναν δρόμο τεσσάρων λωρίδων, στρίβοντας πάνω και κάτω από τη χορταριασμένη διαχωριστική νησίδα. Σχεδόν αμέσως, άρχισαν να καταφθάνουν οι κλήσεις στο 100.

"Ήταν ένα αγόρι που οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα, ένα μικρό παιδί σε ένα κόκκινο Kia" λέει ένας από τους οδηγούς που κάλεσε το 100 (911 για να είμαστε ακριβείς), σύμφωνα με το βίντεο που μοιράστηκε το WLWT.

Ο Daniel φαίνεται να φτάνει με δυσκολία τα πεντάλ και να κοιτάζει πάνω από το ταμπλό όσο καλύτερα μπορούσε. Οι ειδήσεις του WLWT στο Σινσινάτι ανέφεραν ότι είχε το ραδιόφωνο πολύ δυνατά καθώς οδηγούσε. Καθώς το αγόρι συνέχισε να κινείται στη λεωφόρο Roosevelt Boulevard, το βίντεο από την dashcam δείχνει έναν άνδρα να βγάζει το πουκάμισό του για να σπάσει το παράθυρο του αυτοκινήτου για να βοηθήσει να σταματήσει το αυτοκίνητο. Ο Ντάνιελ ακούγεται να λέει: "Σταμάτα! Είναι το αυτοκίνητο της μαμάς μου".

Ένας άλλος άνδρας έτρεξε προς το αυτοκίνητο, προσπαθώντας ίσως να σταματήσει το Kia με το σώμα του, αλλά το αγόρι έστριψε αριστερά και χτύπησε ένα τζιπ, γεγονός που έβαλε τέλος στην περιπέτεια. Οι γονείς του ειδοποιήθηκαν και πιθανότατα έπαθαν μικρές κρίσεις πανικού πριν μάθουν ότι τελικά ήταν καλά.

Αν και τα κλειδιά ήταν κρεμασμένα σε ψηλό σημείο, ο Daniel τα έφτασε και ξεκίνησε μια περιπέτεια που ευτυχώς δεν κατέληξε σε τραυματισμούς ή μεγάλες ζημιές, εκτός ίσως από το τζιπ και το ίδιο το Kia. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...