Τρίτη
27 Σεπτεμβρίου 2022

Βίντεο από την πτήση - θρίλερ της Μάντσεστερ Σίτι

Χαρακτηριστικό είναι πως ο πιλότος του αεροπλάνου έκανε τρεις φορές κύκλο πάνω από το Μάντσεστερ, προτού ληφθεί η απόφαση για αποβίβαση στο αεροδρόμιο «John Lennon» του Λίβερπουλ

Αθλητισμός

Βίντεο από την πτήση-θρίλερ της Μάντσεστερ Σίτι κατά την επιστροφή της από τη Λισαβόνα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας νίκησαν 5-0 τη Σπόρτινγκ για τους «16» του Champions League, αλλά η επιστροφή στα πάτρια εδάφη δεν ήταν… και τόσο ευχάριστη.

Οι σφοδροί άνεμοι στο Μάντσεστερ εμπόδισαν τους πιλότους να προσγειώσουν το αεροπλάνο, με τα μέλη της αποστολής να αποβιβάζονται εν τέλει αναγκαστικά στο Λίβερπουλ και εν συνεχεία να επιστρέφουν στην πόλη που έχει έδρα η ομάδα τους.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο πιλότος του αεροπλάνου έκανε τρεις φορές κύκλο πάνω από το Μάντσεστερ, προτού ληφθεί η απόφαση για αποβίβαση στο αεροδρόμιο «John Lennon» του Λίβερπουλ. 

«Επιβεβαιώνουμε πως το αεροπλάνο που μετέφερε την πρώτη ομάδα από την Λισαβόνα στο Μάντσεστερ προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Λίβερπουλ, εξαιτίας δυνατών ανέμων που έφεραν δυσκολίες κατά την πτήση», ανέφερε η ενημέρωση των «πολιτών».

Βίντεο με την πτήση-θρίλερ της Μάντσεστερ Σίτι

Στο βίντεο που ακολουθεί, το αεροπλάνο που μεταφέρει την αποστολή της Σίτι προσπαθεί να προσεγγίσει το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ χωρίς επιτυχία, και μάλιστα φαίνεται σαν να είναι ακίνητο στον αέρα, με καπνούς να βγαίνουν από τις τουρμπίνες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη