Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

«Βλέπει» Ευρώπη ο Άρης – Λευκή ισοπαλία για τον Παναθηναϊκό στα Γιάννενα (vid)

Ο Άρης πέρασε με 2-1 από την έδρα της ΑΕΚ και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ η Ένωση έμεινε για πρώτη φορά φέτος εκτός ευρωπαϊκής ζώνης. Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός

Αθλητισμός
Tags: Super League

Το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ήταν χορταστικό, με γρήγορο ρυθμό και εκατέρωθεν ευκαιρίες. Στο 18’ ο Ιτούρμπε εκτέλεσε κόρνερ, ο Τσιντώντας έκανε κακή εκτίμηση και ο Πάλμα άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Η Ένωση ισοφάρισε άμεσα. Στο 28’ ο Ρότα με ένα μακρινό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κουέστα.  Το νικητήριο γκολ σκόραρε ο Σάσα στο 58’, εκμεταλλευόμενος το κακό διώξιμο του Κριχόβιακ στο σουτ του Καμαρά.

«Είναι σκληρά, δύσκολα παιχνίδια, κάθε ματς είναι τελικός και σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αξιοποιήσαμε τις πιθανότητες μας και νικήσαμε», δήλωσε ο προπονητής του Άρη, Χερμάν Μπούργος.

Ο Παναθηναϊκός δεν αξιοποίησε την υπεροχή του και έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Ο Μαουρίσιο είχε την καλύτερη στιγμή των πράσινων στο 31, σουτάροντας στον οριζόντιο δοκάρι.

Στο 80’ ο Ούγγρος διαιτητής Ίστβαν Βαντ, απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Χουάνκαρ, για χτύπημα στον Περέα, με την απόφαση να προκαλεί τις έντονες διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...