Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

«Βλέπει» ΟΦΗ ο Χάμες Ροντρίγκες

Ο Χάμες Ροντρίγκες αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης με φόντο το ματς στην Κρήτη, την ώρα που το μυαλό όλων είναι στην Καραμπάγκ

Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη του επί του Ατρομήτου, στρέφει την προσοχή του στο ματς με την Καραμπάγκ για την τρίτη αγωνιστική του Europa League.

Ο Μίτσελ ετοιμάζεται να αλλάξει πλάνο, τακτική και σχηματισμό κόντρα στους Αζέρους, ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα.

Ο κολομβιανός σούπερ σταρ επέστρεψε με ένα μικροπρόβλημα στο λιμάνι μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική Κολομβίας, με αποτέλεσμα να χάσει το ματς με τον Ατρόμητο, όμως κάνει αγώνα δρόμου για να επιστρέψει κόντρα στον ΟΦΗ.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων με φόντο το ματς στην Κρήτη το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία ενόψει «Γεντί Κουλέ» και στη χθεσινή εκδήλωση μάλιστα στο Καραϊσκάκη με τη Stoiximan έλεγε σε πηγαδάκια ότι αισθάνεται καλά και ότι πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμος.

Ο Μίτσελ δε θέλει από την πλευρά του να τον πιέσει, ενώ το γεγονός ότι είναι εκτός λίστας με την Καραμπάγκ τού δίνει έξτρα χρόνο για να είναι έτοιμος και να μπει στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...