Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Βόλος - ΠΑΟΚ 0-2: «Καθάρισε» με τη «ζωγραφιά» Κωνσταντέλια

Με τον Κωνσταντέλια να πετυχαίνει ένα απίθανο γκολ στο 17' και τον Σβαμπ να κάνει το 2-0 στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ πέρασε από τον Βόλο και τσέκαρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.

Αθλητισμός

Έκανε το καθήκον του στο Πανθεσσαλικό και πέρασε... σβηστά στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ο ΠΑΟΚ!

Με «προίκα» το 1-0 του πρώτου αγώνα της Τούμπας στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη, ο «δικέφαλος του βορρά» διπλασίασε της νίκες του επί του Βόλου στη ρεβάνς των δύο ομάδων, φεύγοντας με το διπλό από τη Μαγνησία με τελικό σκορ 2-0!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Θεσσαλονικείς ήταν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό να πετυχαίνει ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς για το 1-0 στο 17', προτού έρθει ο Σβαμπ στο 73' και «κλειδώσει» τη νίκη, με το δεύτερο τέρμα του Αυστριακού στη σειρά με τον Βόλο.

Έτσι λοιπόν, ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε την πρόκρισή του στους «8» του θεσμού, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό, ο οποίος νωρίτερα μέσα στην ημέρα, πέταξε εκτός τον Αστέρα Τρίπολης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακός: Πόσα εισιτήρια δικαιούται για τον μεγάλο τελικό της 29ης Μαΐου στην «OPAP Arena»

Η τεράστια πρόκριση που όλοι προσδοκούσαν εδώ και χρόνια, ήρθε επιτέλους στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την συγκλονιστική τους εμφάνιση στον δεύτερο ημιτελικό με την Αστον...

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 79-80: Ο Καλάθης έστειλε τους Τούρκους στο Final Four – Με Παναθηναϊκό στον ημιτελικό

Η Φενέρ με ένα τρίποντο του Νικ Καλάθη επικράτησε με 80-79 της Μονακό και εκλεισε μια θέση στο Final Four του Βερολίνου – Η τουρκική ομάδα θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό στ...

Φόρτωση άρθρων...