Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα»: Κινδυνεύει με αφαίρεση άλλων 20 βαθμών η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους μετά την απόφαση να της αφαιρεθούν 15 βαθμοί, φαίνεται πως έχει μπλέξει για τα καλά, αφού δημοσίευμα-βόμβα από την Ιταλία κάνει λόγο και για άλλο ένα -20

Αθλητισμός

Η Γιουβέντους πριν μερικές μέρες τιμωρήθηκε με αφαίρεση 15 βαθμών από τη Serie A λόγω του σκανδάλου «Plusvalenza», που αφορά παραποιήσεις οικονομικών στοιχείων σε αγοραπωλησίες παικτών.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η ζημιά για τους μπιανκονέρι θα είναι ακόμη μεγαλύτερη, αφού ρεπορτάζ στην Ιταλία αναφέρουν ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να της αφαιρεθούν άλλοι 20 βαθμοί, κάτι που θα σημαίνει ότι η «Γηραιά Κυρία» θα είναι με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά τον υποβιβασμό.Οι 15 βαθμοί μπορεί να ήταν καταδικαστικοί για τον τίτλο και τη «μάχη» για έξοδο στην Ευρώπη, όμως αν φάει άλλους 20 πόντους είναι πιθανόν να αποχαιρετάει και την πρώτη κατηγορία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Corriere dello Sport, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ιταλίας ετοιμάζει τη νέα ποινή για παραποίηση στοιχείων που αφορά τις μειώσεις των μισθών των παικτών κατά την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού. Αν η Γιουβε φάει τους 20 βαθμούς τότε θα πάει στην 20η θέση με μόλις 3 βαθμούς και θα είναι 15 βαθμούς πίσω από τη σωτηρία και σε απόλυτα δυσχερή θέση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Γιουβέντους είχε ανακοινώσει στις 28 Μαρτίου 2020 ότι οι παίκτες της είχαν παραιτηθεί από τέσσερις μισθούς τους κάτι που θα εξοικονομούσε στην ομάδα περίπου 90 εκατομμύρια αυτό. Αυτό δε συνέβη ποτέ αφού σύμφωνα με τις έρευνες οι ποδοσφαιριστές δεν πήραν μόλις ένα μηνιάτικο με τη διαφορά να είναι σαφέστατα μεγάλη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...