Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

«Βόμβα» στο NBA: Σε αυτήν την ομάδα σκέφτεται να αγωνιστεί ο Γιάννης

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο μετακόμισης σε άλλη ομάδα του NBA.

Αθλητισμός

Παράγοντας ομάδας του NBA πυροδότησε… βόμβα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μιλγουόκι Μπακς!

Οπως τόνισε το στέλεχος –  που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του- ο Ελληνας σούπερ σταρ εξετάζει το ενδεχόμενο μετακόμισης σε άλλη ομάδα.

Συγκεκριμένα, η Νέα Υόρκη φαντάζει πιθανός προορισμός για τον Γιάννη. Ο Greek Freak έχει στην άκρη του μυαλού του τους Νικς και αν αποχωρήσει από τα Ελάφια, τότε δεν αποκλείεται να πάρει τον δρόμο για το «Μεγάλο Μήλο».

“Αφού κέρδισε ένα δαχτυλίδι με τους Μπακς, δεν υπάρχει η αίσθηση ημιτελούς δουλειάς αν ο Γιάννης έφευγε ποτέ για κάπου αλλού. Δεν υπάρχουν μεγάλες προοπτικές για την ομάδα που έχουν τώρα. Ο Τζρου Χόλιντεϊ ήταν υπέροχος δίπλα του, αλλά μακροπρόθεσμα πόσα μπορεί να δώσει; Ο Μπρουκ Λόπεζ είναι μεγάλος σε ηλικία και ποιος ξέρει πόσα αποθέματα έχει ακόμη; Ο Κρις Μίντλετον δυσκολεύτηκε να παραμείνει υγιής, είναι free agent αυτό το καλοκαίρι και θα είναι 32 ετών. Μια νέα αρχή θα είχε νόημα”, ανέφερε μιλώντας στην ιστοσελίδα “NBA Analysis Network”.

“Οι Νικς είναι μια ομάδα που άνθρωποι της λίγκας έχουν ακούσει ότι ο Γιάννης εξετάζει αν επρόκειτο να φύγει από τους Μπακς. Η δυνατότητα να παίξει σε μια εμβληματική αγορά, παράλληλα με το γεγονός ότι θα μπορεί να πείσει παίκτες να υπογράψουν εκεί, θα μπορούσε να τον προσελκύσει. Το να βρίσκεσαι, επίσης, στην ανατολική ακτή διευκολύνει την πρόσβαση στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια της offseason”, τόνισε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το τρελό όνειρο του Ολυμπιακού για πρωτάθλημα στη Λεωφόρο και ευρωπαϊκό στην OPAP Arena και ο… εφιάλτης

Ο Ολυμπιακός έφτασε να διεκδικεί δύο τίτλους έχοντας την κατάσταση στα χέρια του, αν και το έργο του μόνο εύκολο δεν θα είναι. Το όνειρο του… νταμπλ και ο εφιάλτης.

Παραολυμπιακό Πανόραμα: Μία γιορτή Αθλητισμού από την HELLENiQ ENERGY και την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή

Η HELLENiQ ENERGY στήριξε, ως o Μεγάλος Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, την επιτυχή διοργάνωση του Παραολυμπιακού Πανοράματος. Η μοναδική αυτή εκδήλωση, που είναι α...

Φόρτωση άρθρων...