Πέμπτη
23 Μαρτίου 2023

«Βόμβες» Καντέρ: Πρώτη μου επιλογή ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός είναι η επιλογή του Ενές Καντέρ για την αποχώρησή του από το ΝΒΑ. Απίθανες δηλώσεις!

Αθλητισμός
Tags: nba

Ο Ενές Καντέρ έριξε «βόμβα», καθώς σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός αποτελεί την πρώτη του επιλογή αν αποχωρήσει από το ΝΒΑ.

Ο Τούρκος σέντερ που έχει πάρει την αμερικανική υπηκοότητα εδώ και λίγους μήνες, μίλησε στο «Ekirikas.com» και αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στο ενδεχόμενο να μην επιστρέψει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, κάτι που θα τον οδηγούσε να ταξιδέψει στην Ελλάδα για συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και να γίνει μέλος του Παναθηναϊκού.

Ο Καντέρ που κυκλοφορεί ελεύθερος ξεκαθάρισε ότι έχει ως προτεραιότητα το ΝΒΑ, αλλά το τριφύλλι είναι μια ξεχωριστή ομάδα που βρίσκεται πάντα στο μυαλό του, ακόμα και για το άμεσο μέλλον.

Μεταξύ άλλων, ο Καντέρ κλήθηκε να απαντήσει στο αν θα σκεφτόταν να αγωνιστεί στην Ελλάδα σε περίπτωση που δεν συνέχιζε στο ΝΒΑ, λέγοντας: «Εμένα πρώτος μου στόχος είναι να αγωνιστώ στο ΝΒΑ και εκεί θέλω να είμαι. Όμως, εάν δεν συμβεί αυτό, εγώ έχω μεγαλώσει βλέποντας τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και άλλες ομάδες, ενώ ο αδελφός μου, που αγωνιζόταν πέρυσι στην Ελλάδα και τον Κολοσσό Ρόδου, μου έλεγε πόσο καλά είναι εκεί. Πριν απ’ όλα όμως, θα ήθελα να συναντηθώ με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη».

Ενώ για τον λόγο που θα ήθελε να συναντήσει τον Έλληνα Πρωθυπουργό, απάντησε: «Αρχικά, θα ήθελα να του σφίξω το χέρι και να τον ευχαριστήσω που δέχεται τους Τούρκους πρόσφυγες. Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα φιλίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία. Στη συνέχεια, θα ήθελα να μιλήσω μαζί του για το κατά πόσον υπάρχει πιθανότητα να έρθω σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός και να χτίσω την φιλία ανάμεσα στις δυο χώρες. Εάν παίξω σε ελληνική ομάδα δεν θα είναι μόνο για το μπάσκετ. Θέλω να χτίσω γέφυρα μεταξύ αυτών των ανθρώπων. Δεν είμαστε τόσο μακριά: τρώμε τα ίδια φαγητά, ενώ και η κουλτούρα μας είναι πολύ κοντά».

Τέλος, για το αν υπάρχει προτίμηση στον Παναθηναϊκό δήλωσε: «Ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη επιλογή. Μην ξεχνάμε ότι και ο φίλος μου ο Χεζόνια αγωνιζόταν εκεί. Εάν ήταν μια ελληνική ομάδα, θεωρώ ότι θα πήγαινα στον Παναθηναϊκό. Εξαρτάται, βέβαια, από το τι θα γίνει με το ΝΒΑ και τη συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό».

Ακόμη, ο Καντέρ σχολίασε και τις σχέσεις του με την κυβέρνηση Ερντογάν, αλλά και το γεγονός της υποψηφιότητάς του για το Βραβείο Νόμπελ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...