Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Χάντμπολ: Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τρίτο πρωτάθλημα στην ιστορία του (vid)

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, σε ένα συγκλονιστικό τέταρτο τελικό, νίκησε την ΑΕΚ 25-23, έκανε το 3-1 στη σειρά και κατέκτησε το τρίτο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Στο πόλο, οι άνδρες του Ολυμπιακού πέρασαν με 8-5 από τη Βουλιαγμένη και βρίσκονται μία νίκη μακριά από το δέκατο συνεχόμενο πρωτάθλημα

Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός στέφεται πρωταθλητής Ελλάδας στο χάντμπολ για το 2022.

Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 25-23 της ΑΕΚ, στον τέταρτο τελικό, έκαναν το 3-1 στη σειρά και πανηγύρισαν τον τίτλο μαζί με τον κόσμο τους. Αποθέωση για τους πρωταθλητές που ακόμα και όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ διατήρησαν την ψυχραιμία τους και με πρωταγωνιστή τον mvp των τελικών Γιώργο Παπαβασίλη που πέτυχε 9 γκολ, έφτασαν στην ανατροπή.

«Δείξαμε πως μπορεί να παίξει ο Ολυμπιακός. Ήταν ένα καλό παιχνίδι τρέξαμε, άμυνα επίθεση, πολύ καλά, είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα μου», δήλωσε ο Γιώργος Παπαβασίλης.

Αγκαλιά με τον τίτλο βρίσκεται ο Ολυμπιακός και στο Πόλο. Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 8-5 της Βουλιαγμένης και πήραν προβάδισμα 2-0 στους τελικούς. Πλέον, χρειάζονται μία νίκη για να στεφθούν πρωταθλητές για 10η διαδοχική φορά.

Στο, τένις πρεμιέρα στο Ρολάν Γκαρός κάνει απόψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο περσινός φιναλίστ του γαλλικού τουρνουά, αντιμετωπίζει τον 20χρονο Ιταλό, Λορέντζο Μουζέτι, νούμερο 66 της παγκόσμιας κατάταξης.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...