Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Χιλιάδες σχόλια κατακλύζουν το διαδίκτυο για το γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ (video)

Με παράπονα για το γκολ του Εμπαπέ σήκωσαν την κούπα του Nations League οι Γάλλοι

Αθλητισμός

Ο Ούγκο Λιορίς σήκωσε το τρόπαιο του Nations League στον ουρανό του Σαν Σίρο. Η Γαλλία έχει επικρατήσει με 2-1 της Ισπανίας στον τελικό με ανατροπή.

Μπορεί ο Ογιαρθάμπαλ να άνοιξε το σκορ στο 64’ για τη Φούρια Ρόχα, ωστόσο η απάντηση από τους τρικολόρ ήταν άμεση. Με ένα σουτ-ποίημα, 2’ αργότερα, ο Μπενζεμά ισοφάρισε.

Και κάπου εκεί ήρθε μία από τις πιο πολυσυζητημένες φάσεις των τελευταίων ετών. Ο Εμπαπέ πήρε τη μπάλα από τον Τεό Ερναντές πλάσαρε σωστά τον Ουνάι Σιμόν και έκανε το 2-1.

Όπως φαίνεται από την επανάληψη, ακόμα και με γυμνό μάτι, ο Γάλλος επιθετικός είναι σε θέση οφσάιντ. Η φάση ελέγχθηκε ωστόσο από τον VAR, και το γκολ τελικά κατακυρώθηκε.

Η εξήγηση των διαιτητών είναι πως ο Έρικ Γκαρθία ήρθε σε επαφή με τη μπάλα, λίγο πριν αυτή φτάσει στον Εμπαπέ.

«Ο Εμπαπέ ήταν οφσάιντ, αλλά ο διαιτητής μας είπε ότι ο Γκαρθία βρήκε τη μπάλα και έτσι ξεκίνησε μια νέα φάση. Αυτό όμως δεν βγάζει νόημα. Προσπάθησε να κόψει τη μπάλα επειδή υπέθεσε πως ο Εμπαπέ δεν είναι οφσάιντ, οπότε έπραξε όπως θα έπραττε και κάθε αμυντικός» τόνισε ο αρχηγός της Ισπανίας Σέρχιο Μπούσκετς.

Μέχρι στιγμής, ο κανονισμός ερμηνεύεται ποικιλοτρόπως… Οι Ισπανοί «βράζουν» και οι Γάλλοι πανηγυρίζουν άλλον έναν τίτλο…

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το πανό για τον Μελισσανίδη που κατέβηκε από τις κερκίδες της Τούμπας - Γιατί καθυστέρησε το ντέρμπι δέκα λεπτά (photo)

Με 11 λεπτά καθυστέρηση η σέντρα στην Τούμπα, καθώς είχαν ανέβει δύο πανό με αναφορά στη δολοφονία Κατσούρη, την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη και ο διαιτητής δεν ξεκινούσε το ματς αν δε...

Φόρτωση άρθρων...