Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς και Θεοδώρα Πεταλάς μετά από τριάμισι χρόνια σχέσης

Χωριστούς δρόμους έπειτα από τριάμισι χρόνια σχέσης αποφάσισαν να ακολουθήσουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Θεοδώρα Πεταλάς.

Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη στο «Πρωινό Μας», ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και η νεαρή Θεοδώρα Πεταλάς αποφάσισαν να χωρίσουν καθώς η απόσταση, αλλά και τα πολλά ταξίδια του Στέφανου Τσιτσιπά για τους αγώνες τένις τους απομάκρυναν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φαίνεται πως από εδώ και πέρα θα αφιερωθεί πλήρως στο τένις.

 

O έρωτας του Στέφανου Τσιτσιπά με τη Θεοδώρα Πεταλάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε μιλήσει στο παρελθόν για τη σχέση του με τη Θεοδώρα Πεταλάς.

Σε συνέντευξή του το 2021 στο περιοδικό Down Town είχε αποκαλύψει το παρασκήνιο της γνωριμίας τους. «Γνωριζόμαστε εδώ και τρία χρόνια μέσω οικογενειακών φίλων. Πρωτοσυναντηθήκαμε στη Νέα Υόρκη και μου άρεσε πολύ ως κοπέλα, αλλά ήμουν ντροπαλός τότε και δεν εξέφρασα τα συναισθήματά μου. Πριν από δύο χρόνια, όμως, πάλι στη Νέα Υόρκη, της ζήτησα να βγούμε ραντεβού, να πάμε στο Μπρούκλιν για φωτογραφίες και νομίζω ότι της άρεσε. Έβγαλα μερικές φωτογραφίες οι οποίες μέχρι και σήμερα είναι οι αγαπημένες μου. Είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει πολύ, με έχει φέρει σε σοβαρή ισορροπία και τρέφω πολλά συναισθήματα για εκείνη», είχε πει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

H Θεοδώρα Πεταλάς είναι γεννημένη στο Λονδίνο από Γερμανίδα μητέρα και Έλληνα πατέρα. Αυτή τη στιγμή ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη όπου σπούδαζε «Project Management and Technology». Ο πατέρας της είναι επιχειρηματίας, ενώ η οικογένεια της συνδέεται με δεσμούς αίματος με τον βασιλικό οίκο της Ολλανδίας.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...