Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Χώρισε ο Φραντσέσκο Τότι -Η 34χρονη πέτρα του σκανδάλου

Ο Θρυλικός Ιταλός ποδοσφαιριστής Φραντσέσκο Τότι και η τηλεοπτική παρουσιάστρια σύζυγός του Ιλάρι Μπλάζι χώρισαν μετά από 17 χρόνια γάμου, εν μέσω φημών για τρίτο πρόσωπο.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε το 2002, έχει αποκτήσει τρία παιδιά, με την είδηση του χωρισμού να συγκλονίζει την Ιταλία.

Φήμες για απιστίες και από τις δύο πλευρές

Βέβαια, το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν φήμες πως ο διάσημος ποδοσφαιριστής απάτησε τη σύζυγό του με την Νοέμι Μπόκι, μια 34χρονη ανθοπώλη, η οποία είναι μεγάλη οπαδός της Ρόμα.

 

ρομα

 

Φαίνεται όμως πως η πέτρα του σκανδάλου που οδήγησε στο χωρισμό δεν είναι μόνο η ανθοπώλης. Φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο υποδηλώνουν πως και η Μπλάσι είχε σχέση με έναν Ιταλό επιχειρηματία, με τον οποίο συναντιέται κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του ριάλιτι «Big Brother».

Υπενθυμίζεται πως ο 45χρονος Φραντσέσκο Τότι έπαιξε για τη Ρόμα καθ’ όλη τη διάρκεια της 25χρονης καριέρας του και τον λατρεύουν στην ιταλική πρωτεύουσα, καθώς έχει σημειώσει 350 γκολ, κατέχοντας το ρεκόρ των περισσότερων συμμετοχών και των περισσότερων τερμάτων για την ομάδα του.

Όσο για την πρώην σύζυγό του, Ιλάρι Μπλάζι, ήταν μοντέλο που έγινε παρουσιάστρια και ονομάστηκε «Βασίλισσα της Ρώμης». Έχει παρουσιάσει την ιταλική εκδοχή του «Top of the Pops» και του «Survivor».

 

ρομα

 

Οι ανακοινώσεις του Φραντσέσκο Τότι και της Ιλάρι για το χωρισμό τους

Την είδηση του χωρισμού ανακοίνωσε με δήλωσή της η Μπλάζι χθες το βράδυ: «Μετά από 20 χρόνια μαζί και τρία υπέροχα παιδιά, ο γάμος μου με τον Φραντσέσκο τελείωσε. Ωστόσο, η διαδικασία χωρισμού θα παραμείνει ιδιωτικό θέμα και δε θα κάνω περαιτέρω δηλώσεις. Καλώ όλους να αποφύγουν τις εικασίες και, πάνω απ’ όλα, να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή της οικογένειάς μου».

Δήλωση όμως εξέδωσε και ο Φραντσέσκο Τότι μέσω του ιταλικού πρακτορείου Ansa: «Προσπάθησα να ξεπεράσω την κρίση του γάμου μου, αλλά σήμερα καταλαβαίνω ότι η επιλογή του χωρισμού, αν και επώδυνη, είναι αναπόφευκτη. Ό, τι είπα και έκανα τους τελευταίους μήνες ήταν για να προστατεύσω τα παιδιά μας, τα οποία θα είναι πάντα η πρώτη προτεραιότητα στη ζωή μου. Θα συνεχίσω να είμαι κοντά στην Ιλάρι για την ανατροφή των τριών υπέροχων παιδιών μας, σεβόμενος πάντα τη σύζυγό μου. Εμπιστεύομαι τον απόλυτο σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής, ιδίως για την ηρεμία των παιδιών μας».

Το διαζύγιό τους έρχεται μετά από μήνες εικασιών που τους ανάγκασαν να διαψεύσουν τον Φεβρουάριο ότι ήταν στα πρόθυρα του χωρισμού.

Ο Φραντσέσκο Τότι καταφέρθηκε εναντίον των «ψεύτικων ειδήσεων» και η Μπλάζι δημοσίευσε τότε ένα βίντεο με την οικογένειά τους να απολαμβάνει ένα γεύμα έξω για να διαψεύσει τις φήμες.

ρομα

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...