Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Χριστούγεννα με ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ – Νέοι εορταστικοί λαχνοί με κέρδη έως 100.000 ευρώ και ειδική περιοχή για ευχές

Αθλητισμός

Σε εορταστικό κλίμα μπαίνει το ΣΚΡΑΤΣ, με δύο νέους χριστουγεννιάτικους λαχνούς. Τα ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ «ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΣΟΥ ΑΣΤΕΡΙ» και «ΕΧΕΙΣ ΔΩΡΟ! 100.000 ευρώ» ανεβάζουν τη γιορτινή διάθεση, προσφέροντας παράλληλα ευκαιρίες για κέρδη.

Τα νέα ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ αποτελούν μια οικονομική και γρήγορη επιλογή δώρου για τις γιορτές. Επιπλέον, διαθέτουν ειδική περιοχή, όπου μπορεί κανείς να γράψει την ευχή του και να προσφέρει τον λαχνό σε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο ως δώρο Χριστουγέννων.

«ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΣΟΥ ΑΣΤΕΡΙ» 

Το ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ «ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΣΟΥ ΑΣΤΕΡΙ», αξίας 10 ευρώ, είναι το πρώτο χριστουγεννιάτικο ΣΚΡΑΤΣ σε μορφή κάρτας, όπου όλοι οι λαχνοί κερδίζουν τουλάχιστον 4 ευρώ. Διαθέτει ειδική περιοχή, ώστε ο καθένας να μπορεί να γράψει μια ευχή και να το προσφέρει σε κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο. Μάλιστα, διατίθεται με τον δικό του ειδικό φάκελο, δημιουργώντας μια συσκευασία δώρου.

«ΕΧΕΙΣ ΔΩΡΟ! 100.000 ευρώ»

Το νέο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «ΕΧΕΙΣ ΔΩΡΟ! 100.000€» κοστίζει 2 ευρώ και έρχεται με ειδική τσάκιση στη μέση του λαχνού, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί ως διακοσμητικό στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι ή σαν στολίδι στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μπορεί, επίσης, να προσφερθεί ως δώρο, καθώς διαθέτει ειδική περιοχή για ευχές.

Τα δύο νέα χριστουγεννιάτικα ΔΩΡΟ-ΣΚΡΑΤΣ μοιράζουν κέρδη έως 100.000 ευρώ και είναι διαθέσιμα σε καταστήματα ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα πρατήρια υγρών καυσίμων και σούπερ μάρκετ  σε όλη την Ελλάδα.

Το  ΣΚΡΑΤΣ εύχεται καλές γιορτές από το Smart Park

Mε την ευχή να φέρει τύχη για τις πιο όμορφες γιορτές του χρόνου, το ΣΚΡΑΤΣ θα βρίσκεται, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στο εμπορικό κέντρο Smart Park. Θα υποδέχεται τους επισκέπτες σε μια εντυπωσιακή φωτεινή κατασκευή, σε συσκευασία δώρου, όπου θα μπορούν να βγάλουν εορταστικές φωτογραφίες για να τις χαρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα ως δώρο Χριστουγέννων.

Ήρθαν τα νέα ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ που μοιράζουν έως και 100.000 ευρώ
Ήρθαν τα νέα ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ που μοιράζουν έως και 100.000 ευρώ
Ήρθαν τα νέα ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ που μοιράζουν έως και 100.000 ευρώ
Ήρθαν τα νέα ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ που μοιράζουν έως και 100.000 ευρώ

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αρνητικός ο Παναθηναϊκός για τελικό στο Πανθεσσαλικό με 4.000 εισιτήρια για κάθε ομάδα

Ο Αχιλλέας Μπέος κατά την αποχώρησή του από την ΕΠΟ τόνισε πως ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε την αρνητική θέση του Παναθηναϊκού για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με 4.000 εισιτήρ...

Παναθηναϊκός: Mετράει επιστροφές και επιλογές για την ενδεκάδα ενόψει ΠΑΟΚ ο Τερίμ

Μετά και την ολοκλήρωση των διεθνών αναμετρήσεων ο Φατίχ Τερίμ περιμένει στο Κορωπί τους διεθνείς ποδοσφαιριστές προκειμένου να τους βάλει ξανά σε κλίμα ντέρμπι! Βασικός ο Γεντβάι ...

Φόρτωση άρθρων...