Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Υποκλίνονται οι Γάλλοι για την πρόκριση του Παναθηναϊκού – Equipe: «Οι Θεοί ήταν Έλληνες»

Μία μεγάλη πρόκριση κατάφερε να πάρει χθες το βράδυ ο Παναθηναϊκός, αφού κατάφερε να αποκλείσει την ισχυρότερη Μαρσέιγ. Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν στα playoffs την Μπράγκα και αν καταφέρουν να περάσουν και αυτό το «εμπόδιο» θα βρεθούν στους ομίλους του Champions League. Σε διαφορετική περίπτωση θα παίξουν στους ομίλους του Europa League. 

To «τριφύλλι» αντιστάθηκε στην επίθεση της Μαρσέιγ για 120 λεπτά και εν τέλει πανηγύρισε την πρόκριση για τα playoffs του Champions League.
O Παναθηναϊκός ανάγκασε τους Γάλλους να υποκλιθούν μπροστά του με το μεγαλύτερο αθλητικό Μέσο της χώρας να γράφει στο σημερινό του πρωτοσέλιδο πως «Οι Θεοί ήταν Έλληνες». 

Οι Γάλλοι στον υπότιτλο στέκονται στον τρόπο με τον οποίο ήρθε ο αποκλεισμός για την Μαρσέιγ, ενώ δεν λείπουν και τα παράπονα για την διαιτησία του Μάικλ Όλιβερ.

«Στο τέλος ενός ατέλειωτου αγώνα που επισφραγίστηκε από πολλές αμφισβητούμενες διαιτητικές αποφάσεις, η Μαρσέιγ έχασε κατά τη διαδικασία των πέναλτι και είδε τις πόρτες του Champions League να κλείνουν. Θα παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ», αναφέρει χαρακτηριστικά η γαλλική εφημερίδα.

Υποκλίνονται οι Γάλλοι για την πρόκριση του Παναθηναϊκού

Τα υπόλοιπα τα γαλλικά Μέσα Ενημέρωσης αδυνατούν να πιστέψουν ή να εξηγήσουν τον αναπάντεχο αποκλεισμό της Μαρσέιγ από τον Παναθηναϊκό. «Ηρωϊκοί για το τίποτα», γράφει η μεγαλύτερη εφημερίδα της Μασσαλίας (La Provence) που εστιάζει στην καλή απόδοση των Ομπαμεγιάνγκ και Λόντι που όμως δεν έφτανε.

Για χτύπημα με… βαριοπούλα γράφει η ιστοσελίδα Phoceen που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της Μαρσέιγ, θέλοντας να δείξει το τεράστιο πλήγμα που υπέστη ο γαλλικός σύλλογος που είχε ως βασικό στόχο φέτος την παρουσία της στους ομίλους του Champions League.

Η Equipe πολύ πιο κυνικά αναφέρει ότι η Μαρσέιγ έμεινε στην αποβάθρα σε ότι αφορά την συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League μετά τον αποκλεισμό στα πέναλτι από τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έγραψε ιστορία ο Λευτέρης Πετρούνιας - Πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά στους κρίκους

Ακόμα ένα μετάλλιο πρόσθεσε στην πλούσια και μεγάλη καριέρα του ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο 33χρονος αθλητής κατέκτησε στο Ρίμινι της Ιταλίας το έβδομο χρυσό μετάλλιο του σε Ευρωπαϊκό...

Φόρτωση άρθρων...