Τρίτη
26 Σεπτεμβρίου 2023

«Άνθρωπος αράχνη» σκαρφαλώνει σε κτίρια ύψους 120 μέτρων χωρίς εξοπλισμό (Videos)

Ένας νεαρός άντρας έχει καταφέρει να κερδίσει το παρατσούκλι «άνθρωπος αράχνη». Ο εν λόγω άντρας σκαρφαλώνει σε πολύ ψηλά διάσημα κτίρια χωρίς εξοπλισμό.

Τον περασμένο μήνα, ο Alexis Landot έκανε μια τρομακτική ανάβαση 120 μέτρων ξυπόλητος στο Tour Franklin, έναν γυάλινο ουρανοξύστη στο Παρίσι της Γαλλίας, ολοκληρώνοντας την ανάβαση σε μόλις 35 λεπτά.

 Ο 22χρονος, ο οποίος ασχολείται με την αναρρίχηση εδώ και τρία χρόνια, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο από το απίστευτο κατόρθωμά του, το οποίο τον δείχνει να ανεβαίνει στο κτίριο χωρίς παπούτσια.

 «Πριν σκαρφαλώσω, είμαι πραγματικά ανήσυχος. Αλλά μόλις είμαι εκεί πάνω στα, αισθάνομαι πολύ καλύτερα», δήλωσε στο Kennedy News.

 «Μερικές φορές επιτρέπω στον εαυτό μου να χαλαρώσω για ένα δευτερόλεπτο και μπορώ να δω άλλους ουρανοξύστες», δήλωσε ο Landot. «Συνήθως δεν έχω την πολυτέλεια να κοιτάξω τη θέα, επειδή προσπαθώ να συγκεντρωθώ όσο το δυνατόν περισσότερο».

 Ο Landot ξεκίνησε την αναρρίχηση σε ένα γυμναστήριο όταν ήταν επτά ετών και έχει ανέβει μέχρι στιγμής σε δεκαπέντε ουρανοξύστες. Ο 22χρονος είπε ότι αν και πρόκειται για ένα επικίνδυνο άθλημα, δεν αφήνει αυτό να τον σταματήσει.

 «Είμαι κάποιος που του αρέσει να παίρνει ρίσκα και ξέρω τα ρίσκα που παίρνω στη ζωή μου», εξήγησε και προσθέσε: «Γι' αυτό μου αρέσει τόσο πολύ αυτό, καθώς μπορώ να προβλέψω τους κινδύνους μου και να τους ελέγξω».

 Παρά τις φιλοδοξίες του, δεν ενθαρρύνει τους ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να επιχειρήσουν κάτι αντίστοιχο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

James Webb: Αναζητά ζωή σε υκεάνιο εξωπλανήτη

Για μια νέα κατηγορία εξωπλανητών που έλαβαν την ονομασία «υκεάνιοι» που αν και δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα υπάρχουν ενδείξεις της ύπαρξης τους, έκανε λόγο η αστρονομική κοιν...

Φλόριντα: Αρκούδα έφερε lockdown στο πάρκο της Disney

Μια μαύρη αρκούδα εθεάθη τη Δευτέρα να περιφέρεται στο πάρκο ψυχαγωγίας Disney World στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Οι Αρχές έκλεισαν προσωρινά περίπου 15 αξιοθέατα μέχρι να την αιχμαλωτίσο...

Φόρτωση άρθρων...