Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Έρχεται μεγάλη αλλαγή στο Facebook: Φήμες για αλλαγή ονόματος

Viral

Μεγάλη αλλαγή έρχεται για το Facebook, σύμφωνα με δημοσίευμα. Το δημοφιλές κοινωνικό μέσο δικτύωσης σχεδιάζει να λανσάρει τον εαυτό του με νέο όνομα την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το Verge.

Οι φήμες αναφέρουν ότι η αλλαγή θα γίνει στο πλαίσιο του νέου μεγάλου στόχου του, της δημιουργίας του «metaverse», ενός νέου διαδικτυακού κόσμου επικοινωνίας των χρηστών μέσω εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας.

Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ προγραμματίζει να μιλήσει για την αλλαγή ονόματος στην ετήσια εκδήλωση «Connect» της εταιρείας στις 28 Οκτωβρίου, όμως μπορεί η σχετική αποκάλυψη να γίνει και νωρίτερα.

Η σχετική φημολογία προέκυψε μετά από δημοσίευμα του «Verge», το οποίο επικαλείται πηγή με άμεση γνώση του θέματος. Το Facebook ανέφερε ότι δεν σχολιάζει φήμες. 

Σύμφωνα με το Verge, ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ φιλοδοξεί το Facebook να μείνει στην ιστορία ως κάτι περισσότερο από μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ως βασικός δημιουργός του «metaverse». 

Ο Ζάκεμπεργκ είχε δηλώσει στο Verge τον Ιούλιο ότι «θα αλλάξουμε έτσι ώστε οι άνθρωποι να μην μας βλέπουν πρωτίστως ως μια εταιρεία κοινωνικά δίκτυα αλλά ως μια εταιρεία metaverse».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...