Τρίτη
27 Σεπτεμβρίου 2022

Eurovision: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα

Viral

Πέντε είναι οι υποψήφιοι καλλιτέχνες για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Οι υποψήφιοι, όπως μετέδωσε το Mega, έχουν προθεσμία μέχρι την Κυριακή για να καταθέσουν τις προτάσεις τους σε σχέση με το τραγούδι τους, αλλά και τον τρόπο που θα παρουσιαστεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, και φέτος δεν θα υπάρχει ψηφοφορία του κοινού και θα γίνει απευθείας ανάθεση.

Όσον αφορά στους υποψηφίους που έχουν ήδη καταθέσει ή πρόκειται να καταθέσουν τις προτάσεις τους, πρώτη είναι η Καλομοίρα, η οποία κατέθεσε πρόταση για τραγούδι μαζί με τον Μοχόμπι, ο οποίος είναι βραβευμένος με δύο Grammy. Το τραγούδι θα είναι χορευτικό.

Η Joanne, η νικήτρια του περσινού The Voice αναμένεται να καταθέσει μέχρι την Κυριακή δύο τραγούδια, ένα dance και ένα ερωτικό.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος είχε κάνει και πέρυσι μουσική πρόταση αλλά δεν τα κατάφερε να προκριθεί, θα καταθέσει ένα dance τραγούδι.

Ο Νίκος Γκάνος θα καταθέσει τρία χορευτικά τραγούδια και ο Good Job Nicky, ο γιος του Γιάννη Πάριου, θα καταθέσει σήμερα ένα τραγούδι, το οποίο θα είναι μια δυνατή μπαλάντα.

Τελευταία υποψηφιότητα από την Evangelia, η οποία θα καταθέσει τρία τραγούδια σε ρυθμό pop, με παραγωγό τον Jay Stolar που έχει πολλές επιτυχίες διεθνούς βεληνεκούς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη