Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Γέλια μέχρι… δακρύων - Αστυνομικός στη Γιούτα κάνει... πλονζόν για να πιάσει γουρουνάκι - Επικό βίντεο

Viral

Γέλια μέχρι… δακρύων προκαλεί ένα viral βίντεο στο Διαδίκτυο με πρωταγωνιστές ένα γουρουνάκι κι έναν αστυνομικό, που προσπαθεί κάθιδρος να συλλάβει τον τετράποδο «δραπέτη» στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όλα ξεκίνησαν όταν το τηλεφωνικό κέντρο του αστυνομικού τμήματος της κωμόπολης Γκράντσβιλ, κάπου 50 χλμ νοτιοδυτικά του Σολτ Λέικ Σίτι, κατακλύστηκε προ ημερών από τα παράπονα αγανακτισμένων κατοίκων για τρία μικρά γουρουνάκια που το έσκασαν και έκαναν άνω κάτω τη γειτονιά τους. 

Τα γουρουνάκια «έτρεχαν μέσα στην πόλη, έμπαιναν στις αυλές των σπιτιών, τσαλαπατούσαν τους κήπους κι άλλα τέτοια», δήλωσε στο δίκτυο Fox 13 ο αστυνομικός Κόρι Κούπερ, που έσπευσε μαζί με αρκετούς ακόμη συναδέλφους να αναλάβουν δράση και να πιάσουν τους άτακτους... φυγάδες.

Στο βίντεο, που έδωσε στη δημοσιότητα το αστυνομικό τμήμα, διακρίνεται ο Κούπερ να κυνηγάει το γουρουνάκι στον μπροστινό κήπο ενός σπιτιού. 

Το γουρουνάκι ξεγλιστρά πολλές φορές από τον διώκτη του, με τον αστυνομικό σε μια ύστατη προσπάθεια να κάνει πλονζόν και να το πιάνει, ενώ η συνάδελφός του που καταγράφει την κωμική σκηνή, ακούγεται να σκάει στα γέλια. Ο Κούπερ απομακρύνεται περήφανος για το κατόρθωμά του κρατώντας σφικτά στην αγκαλιά του τον… δραπέτη, που στριγκλίζει. 

Ο αστυνομικός είπε ότι είχε εμπειρία στο κυνήγι γουρουνιών, που του φάνηκε πολύτιμη και σε αυτή την περίσταση. Πέρα από κάποια γδαρσίματα από το πλονζόν, είναι καλά. Για την ιστορία, και τα τρία γουρουνάκια συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν σε καταφύγιο ζώων καθώς δεν εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης τους στην αστυνομία. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γερμανός σέρφερ δάμασε κύμα 28 μέτρων και έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες - Εντυπωσιακές εικόνες

To παγκόσμιο ρεκόρ υποστηρίζει ότι έσπασε Γερμανός σέρφερ δαμάζοντας ένα κύμα ύψους 28,5 μέτρων. Ο Sebastian Steudtner έκανε σέρφινγκ τον περασμένο Φεβρουάριο στο Ναζαρέ στην Πορτο...

Φόρτωση άρθρων...