Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Η Λατίνα σταρ Τζένιφερ Λόπεζ τιμήθηκε με το βραβείο «Icon Award» (photos & video)

Viral

Μία εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Τζένιφερ Λόπεζ στα βραβεία iHeartRadio 2022 στο Shrine Auditorium.

Η λατίνα τραγουδίστρια παρέλαβε συγκινημένη το βραβείο «Icon Award» και ευχαρίστησε το κοινό της που μετά από τόσα χρόνια εξακολουθεί να τη στηρίζει.

«Σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ που πιστέψατε σε εμένα, ακόμα κι όταν εγώ δεν πίστευα. Σας ευχαριστώ που μου δείξατε και μου θυμίσατε ποια είμαι πραγματικά», είπε χαρακτηριστικά.

«Μακάρι να μπορούσα να σας πω ότι τα βραβεία που είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα, όμως δεν είναι αλήθεια. Μην νομίζετε ότι δεν εκτιμώ αυτά τα λαμπερά, ασταφτερά πραγματάκια, γιατί όντως τα εκτιμώ, όμως δεν είναι το παν», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια.

 

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, αυτά που την κάνουν να συνεχίζει, μετά από τόσα χρόνια μουσικής πορείας είναι πολύ πιο σημαντικά απο΄ένα βραβείο.

«Δεν είναι τα βραβεία ο λόγος που το κάνω αυτό. Το κάνω για εσάς, παιδιά. Γιατί η αγάπη που μου δίνεται, η εκτίμησή σας και η καλοσύνη σας σημαίνει πολλά για εμένα. Είναι αυτός ο τρόπος, που με αφήνετε να μπω στη ζωή σας, έστω και λίγο. Είναι μοναδικό. Εσείς το κάνατε αυτό, εσείς κάνατε το όνειρό μου πραγματικότητα», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Φυσικά, από την τελετή απονομής των βραβείων δεν έλειπε ο αγαπημένος της. ο Μπεν Άφλεκ παρακολουθούσε τη βράβευση της συντρόφου του από τον εξώστη, παρέα με τα παιδιά της, Σάμουελ και Έμμε.

Περήφανος για την Τζένιφερ Λόπεζ, δεν σταμάτησε να χειροκροτάει καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίας της στη σκηνή.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ελλάς, το μεγαλείο σου: Οι Κινέζοι έφτιαξαν τη δική τους... Σαντορίνη με 1 δισ. ευρώ - Πιστό αντίγραφο της Οίας (βίντεο)

Την ομορφιά και η μοναδικότητα της Σαντορίνης είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για αυτό και την... ζήλεψαν στην Κίνα. Σε μια επαρχία της Κίνας, το Γιουνάν, θέλησαν να φτιάξουν μια ...

Φόρτωση άρθρων...