Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Η στιγμή που ένας αλιγάτορας καταβροχθίζει έναν πύθωνα (Video)

Viral

Eκπληκτικές εικόνες απαθανάτισε μία ποδηλάτισσα, καθώς κατέγραψε ένα τεράστιο αλιγάτορα να καταβροχθίζει έναν πύθωνα στο Florida Everglades στις ΗΠΑ.

Το βίντεο δείχνει έναν τεράστιο αλιγάτορα να καταβροχθίζει έναν πύθωνα χωρίς καμία δυσκολία. Η Alison Joslyn, η οποία είναι αθλήτρια αντοχής και έχει πάθος για τη φωτογραφία άγριας φύσης, τράβηξε τα πλάνα καθώς ήταν έξω με το ποδήλατό της, κάνοντας προπόνηση.

«Αυτός είναι ένας πύθωνας λιγότερος. Δεν θα τρομοκρατήσει ξανά τα Everglades», έγραψε αφού δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο στο διαδίκτυο αφού έκανε ποδήλατο στην περιοχή Shark Valley του Εθνικού Πάρκου Everglades. Η Joslyn περιέγραψε τη συνάντηση ως «ιδιαίτερη και σπάνια» σημειώνοντας πώς εκτιμούσε τη μοναδική φύση των Everglades.

Ο αλιγάτορας φαινόταν νωθρός με την Τζόσλιν να εικάζει ότι μπορεί να οφειλόταν στις πρόσφατες ψυχρές θερμοκρασίες στην περιοχή ή ίσως να είχε κουραστεί από τη μεγάλη μάχη με το τεράστιο φίδι.

«Ο αλιγάτορας ήταν αρκετά ληθαργικός και αναρωτιόμουν μήπως ήταν το κρύο, κουράστηκε να παλέψει με το φίδι, ίσως τον δάγκωσε το φίδι, άρχισε να καταπίνει το φίδι και έπρεπε να σταματήσει επειδή ήταν πολύ μεγάλο;» αναρωτήθηκε.
Έπειτα από μια επική μάχη μεταξύ των δύο πλασμάτων, το φίδι είχε χάσει και βρισκόταν εν μέρει μέσα στο στόμα του αλιγάτορα μήκους τριών μέτρων και κουλουριάστηκε γύρω του.

Αν και οι πύθωνες δεν είναι δηλητηριώδεις, η Joslyn σκέφτηκε αν το δάγκωμα του φιδιού θα μπορούσε να είχε καταστρέψει τον μαλακό ιστό στο στόμα του αλιγάτορα καθώς αγωνιζόταν για επιβίωση. 

«Σκέφτηκα ότι ένα δάγκωμα θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα, ήξερα ότι δεν είναι δηλητηριώδη, αλλά καθώς ο αλιγάτορας είχε το κεφάλι του φιδιού στο στόμα του ή στο λαιμό του, αναρωτιόμουν αν το φίδι θα μπορούσε να είχε κάνει ζημιά σε αυτούς τους μαλακούς ιστούς καθώς πάλευε για τη ζωή του», έγραψε η Joslyn.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ένα σκαλισμένο οστό 130.000 ετών αποκαλύπτει πώς σκέφτονταν οι Νεάντερταλ (εικόνες)

Ένα οστό από χέρι αρκούδας με δεκαεπτά τομές βρέθηκε την δεκαετία του 1950. Αυτό το αντικείμενο έχει αναφερθεί ως η πρώτη απόδειξη των γνωστικών ικανοτήτων των Νεάντερταλ στην περι...

Γερμανός σέρφερ δάμασε κύμα 28 μέτρων και έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες - Εντυπωσιακές εικόνες

To παγκόσμιο ρεκόρ υποστηρίζει ότι έσπασε Γερμανός σέρφερ δαμάζοντας ένα κύμα ύψους 28,5 μέτρων. Ο Sebastian Steudtner έκανε σέρφινγκ τον περασμένο Φεβρουάριο στο Ναζαρέ στην Πορτο...

Φόρτωση άρθρων...