Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Ηλικιωμένη Ιταλίδα βρέθηκε νεκρή μετά από 2 χρόνια σε κατάσταση μούμιας

Viral

Μία τραγική είδηση έρχεται από την Ιταλία και αφορά την 70χρονη Marinella Beretta που πέθανε από καρδιακό και εντοπίστηκε στο σπίτι της, μετά από δύο χρόνια, σε κατάσταση μούμιας.

Σύμφωνα με το France24, που επικαλείται το AFP, η Αστυνομία έφτασε στο σπίτι της μετά από τηλεφώνημα γειτόνων που επεσήμαναν τον κίνδυνο πτώσης δέντρων στην αυλή της ηλικιωμένης, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή.

Η γυναίκα, που ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης, βρέθηκε να κάθεται σε μία καρέκλα στο σαλόνι του σπιτιού της στο Πρεστίνο, κοντά στη Λίμνη Κόμο.

Σύμφωνα με την στατιστική υπηρεσία ISTAT τα στοιχεία του 2018 έδειξαν ότι το 40% των ηλικιωμένων άνω των 75 ετών στην Ιταλία ζει μόνο του.

Οι γείτονες της Beretta, που είχαν να τη δουν από το 2019, υπέθεσαν ότι είχε μετακομίσει από την αρχή της πανδημίας του κορονοϊού, που χτύπησε τη βόρεια Ιταλία το 2020.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μυστήριο με τον τρομακτικό ήχο που καταγράφηκε στα βάθη της θάλασσας – Τι ανακάλυψαν οι επιστήμονες

Mμυστήριο έχει προκαλέσει τρομακτικός ήχος που καταγράφηκε στα βάθη της θάλασσας στο πιο απομακρυσμένο σημείο της Γης. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν την αλήθεια, παρά τις θεωρίες συνωμ...

Ελλάς, το μεγαλείο σου: Οι Κινέζοι έφτιαξαν τη δική τους... Σαντορίνη με 1 δισ. ευρώ - Πιστό αντίγραφο της Οίας (βίντεο)

Την ομορφιά και η μοναδικότητα της Σαντορίνης είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για αυτό και την... ζήλεψαν στην Κίνα. Σε μια επαρχία της Κίνας, το Γιουνάν, θέλησαν να φτιάξουν μια ...

Φόρτωση άρθρων...