Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Αργολίδα: Μυστήριο με θαλάσσιο κήτος στο Τολό

Ένα θαλάσσιο κήτος εντόπισαν το πρωί της Κυριακής περιπατητές στην παραλία της Πλάκας Δρεπάνου στο Τολό Αργολίδας. 

Το κήτος φαίνεται ότι είχε εγκλωβιστεί στην περιοχή κοντά στο κάμπινγκ Καστράκι, και για πολλές ώρες αναδυόταν από τη θάλασσα και μετά εξαφανιζόταν και πάλι κάτω από το νερό.

Το ζευγάρι που περπατούσε στην ακτή είδε και κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο το κήτος, θεωρώντας ότι πρόκειται για μία φάλαινα με το μικρό της, αφού κάποια στιγμή παρατήρησαν και ένα μικρότερο, δίπλα στο μεγάλο.

Αμέσως ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο Ναυπλίου, που έσπευσε στο σημείο, σύμφωνα με το anagnostis.org.

Ένας ψαροντουφεκάς που κολυμπούσε προσπάθησε να το πλησιάσει, όμως δεν κατάφερε να το βρει.

Στο ερασιτεχνικό βίντεο φαίνεται το μυστήριο κήτος να αναδύεται από το νερό κοντά στα βράχια που βρίσκονται κατά μήκος της παραλίας της Πλάκας Δρεπάνου, στο ύψος της Αρχαίας Ασίνης, ενώ στο τέλος φαίνεται ο ψαροντουφεκάς που επιχειρεί να το πλησιάσει χωρίς επιτυχία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αντικείμενο που διαπέρασε την οροφή σπιτιού προερχόταν από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Αντικείμενο που έπεσε από τον ουρανό και διαπέρασε την οροφή και δυο πατώματα κατοικίας στην αμερικανική πολιτεία Φλόριντα νωρίτερα φέτος προερχόταν πράγματι από τον Διεθνή Διαστημ...

Ο ποντιακός χορός του Ιμάμογλου στο χωριό του

Με την ψυχή του γιόρτασε τον θρίαμβό του στην Κωνσταντινούπολη ο Εκρέμ Ιμάμογλου, καθώς αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά δήμαρχος. Ο Εκρέμ Ιμάμογλου πανηγύρισε με ποντιακ...

Φόρτωση άρθρων...