Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Ο Έλον Μασκ έτοιμάζει το δικό "YouTube" στη social πλατφόρμα X (βίντεο)

Viral

Ο Έλον Μασκ φαίνεται πως είναι έτοιμος να δημιουργήσει πλατφόρμα βίντεο παρόμοια με το YouTube στο κοινωνικό δίκτυο X.

Η πλατφόρμα Χ δημοσίευσε ένα βίντεο με την υποτιθέμενη διεπαφή της μελλοντικής πλατφόρμας από τον Έλον Μασκ, σχετικά με το πώς θα μοιάζει το προϊόν λογισμικού.

Το βίντεο δείχνει τη σύνδεση στην πλατφόρμα, την αρχική καρτέλα, την καρτέλα αναζήτησης και τα περιεχόμενα της σελίδας προφίλ. Ειδικοί υποστηρίζουν ότι η εφαρμογή μπορεί να ξεκινήσει από σχεδόν οποιαδήποτε έξυπνη τηλεόραση.

Νωρίτερα, άλλες δημοσιεύσεις ανέφεραν ότι ένα από τα σημεία καμπής στην ανάπτυξη του κοινωνικού δικτύου του Μασκ θα ήταν η εισαγωγή μιας ξεχωριστής εφαρμογής για βίντεο. Ακόμη και τότε, οι ειδικοί παρατήρησαν την ομοιότητα της νέας πλατφόρμας με το YouTube.

Επιπλέον, τα μέσα έγραψαν ότι ο Μασκ θα ήθελε να προσελκύσει δημιουργούς περιεχομένου για το κοινωνικό του δίκτυο, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι ικανοποιημένοι με τις δυνατότητές του: η πλατφόρμα Χ απέχει πολύ από το να γίνει η κύρια πηγή εισοδήματος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο Έλον Μασκ κάλεσε δημοφιλείς βιντεομπλόγκερ για να μάθει γιατί τους έλκυε τόσο το YouTube και πώς να βελτιώσουν το κοινωνικό τους δίκτυο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιαπωνία: Τρένο υψηλής ταχύτητας καθυστέρησε μετά τον εντοπισμό φιδιού σε βαγόνι

Η ακρίβεια των δρομολογίων του σιδηροδρομικού δικτύου της Ιαπωνίας είναι γνωστή. Ωστόσο, την Τρίτη το βράδυ η ομαλή λειτουργία ενός τρένου του δικτύου σιδηροδρομικών γραμμών υψηλής...

Φόρτωση άρθρων...